YouTube-video's verzenden via iMessage

Je kunt door YouTube-video's browsen, ernaar zoeken en ze verzenden zonder iMessage te verlaten.

Video's verzenden

Je kunt video's verzenden als zowel jij als de ontvanger iOS 10+ gebruikt.

1. Tik in de app Berichten op het App-pictogram.
  2. Selecteer YouTube en zoek een video.
  3. Tik op de video die je wilt delen en tik vervolgens op Verzenden .

Op iOS 11 wordt YouTube onderaan het scherm in de app-lade weergegeven.

YouTube inschakelen voor iMessage

Opmerking: Als je YouTube wilt inschakelen voor iMessage, heb je een tablet of mobiel apparaat met iOS 10+ nodig.

1. Tik in de app Berichten op het App-pictogram.
  2. Tik op de vier stippen in de benedenhoek.
  3. Tik op Store en vervolgens op Beheer.
  4. Zet de schakelaar naast YouTube op Aan.
  5. Tik op Gereed.