YouTube-videoiden lähettäminen iMessagella

Voit selata, hakea ja lähettää YouTube-videoita poistumatta iMessagesta.

Videoiden lähettäminen

Jotta voit lähettää videoita, sekä sinulla että vastaanottajalla on oltava iOS 10 tai uudempi.

1. Napauta viestisovelluksessa sovelluskuvaketta.
  2. Valitse YouTube ja hae video.
  3. Napauta videota, jonka haluat jakaa, ja napauta sitten lähetyspainiketta .

iOS 11:ssä YouTuben pitäisi näkyä sovellusten vetovalikossa näytön alareunassa.

YouTuben ottaminen käyttöön iMessagessa

Huom. YouTuben käyttö iMessagessa edellyttää, että tabletin tai mobiililaitteen käyttöjärjestelmä on iOS 10 tai uudempi.

1. Napauta Viestit-sovelluksessa sovelluskuvaketta.
  2. Napauta alakulmassa näkyviä neljää pistettä.
  3. Valitse ensin Store ja sitten Hallitse.
  4. Napauta YouTuben vieressä olevaa valitsinta.
  5. Napauta Valmis.