Send inn feilsøkingsinformasjon til YouTube

Hvis du gir YouTube beskjed om at du har problemer med å spille av videoer, kan det hende at vi ber om feilsøkingsinformasjon eller «Statistikk for nerder». Vi kan bruke denne informasjonen til å feilsøke problemet. Feilsøkingsinformasjon og «Statistikk for nerder» inneholder ikke personlig identifiserende informasjon, men noe informasjon om enheten din og videoen du så på, blir oppgitt. Informasjonen inneholder blant annet følgende:

• Enheten (produsent, modell og OS-versjon)
  • Video-ID-en (link til den aktuelle videoen)
  • CPN (en stort sett unik og tilfeldig identifikator for avspillingen)
  • Informasjon om båndbredden
YouTube på TV

Statistikk for nerder

1. Velg Innstillinger mens en video spilles av.
  2. På menyen som åpnes, slår du på eller velger Statistikk for nerder .
  3. Gå tilbake til videoen for å se Statistikk for nerder-informasjonen som vises i spilleren.
  4. Ta et tydelig bilde av statistikken, slik at du kan sende den inn.

Hvis du vil slå av Statistikk for nerder, går du tilbake til Mer » og slår av dette alternativet.

Du kan også bruke Statistikk for nerder-funksjonen mens du caster. Slå på Statistikk for nerder på mobilenheten din (du finner veiledningen nedenfor), slik at statistikken vises på skjermen mens du caster.

Statistikk for nerder

1. Gå til en videoside.
  2. Høyreklikk på spilleren, og velg Statistikk for nerder fra menyen.
  3. Statistikk for nerder vises over videoen når du spiller den av.
  4. Ta en skjermdump eller et tydelig bilde av Statistikk for nerder for å dele statistikken.

Feilsøkingsinformasjon

1. Gå til en videoside.
  2. Høyreklikk på spilleren, og velg Kopier feilsøkingsinformasjonen fra menyen.
  3. Hvis du vil dele feilsøkingsinformasjonen, limer du den inn der du vil dele den.