Foutopsporingsinformatie naar YouTube sturen

Als je YouTube laat weten dat je problemen hebt met het afspelen van video's, kunnen we om foutopsporingsinformatie of 'Statistieken voor nerds' vragen. Deze informatie helpt ons bij het zoeken naar een oplossing voor je probleem. De foutopsporingsinformatie en 'Statistieken voor nerds' bevatten geen persoonlijk identificeerbare informatie, maar wel wat gegevens over je apparaat en de video die je aan het kijken was. Deze gegevens bestaan onder meer uit:

• Apparaat (fabrikant, model en besturingssysteem)
  • Video-ID (link naar de video die wordt afgespeeld)
  • CPN (een meestal unieke willekeurige identificatiecode voor de huidige afspeelinstantie)
  • Gegevens over je bandbreedte

YouTube op tv

Statistieken voor nerds

1. Klik tijdens het afspelen van een video op Meer .
  2. In het menu dat verschijnt, schakel je Statistieken voor nerds in.
  3. Ga terug naar de video. Statistieken voor nerds wordt nu op de speler weergegeven.
  4. Maak een duidelijke foto van de Statistieken voor nerds om ze te delen.

Om Statistieken voor nerds uit te schakelen, ga je terug naar Meer en schakel je het weer uit.

De functie Statistieken voor nerds wordt ook ondersteund tijdens het casten. Schakel Statistieken voor nerds op uw mobiele apparaat in (de instructies staan hieronder) en ze verschijnen op het scherm tijdens de castsessie.

Statistieken voor nerds

1. Ga naar een videoweergavepagina.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de speler en selecteer vervolgens Statistieken voor nerds in het menu.
  3. Statistieken voor nerds wordt tijdens de weergave op de video weergegeven.
  4. Maak een ​​screenshot of een duidelijke foto van de Statistieken voor nerds om ze te delen.

Foutopsporingsinformatie

1. Ga naar een videoweergavepagina.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de speler en selecteer vervolgens Foutopsporingsinformatie kopiëren in het menu.
  3. Plak de foutopsporingsinformatie via je computer om de gegevens te delen.