Foutopsporingsinfo naar YouTube sturen

Als je YouTube laat weten dat je problemen hebt met het afspelen van video's, kunnen we je vragen om foutopsporingsinfo of 'Statistieken voor nerds'. Deze informatie helpt ons om je probleem op te lossen. In de foutopsporingsinfo en 'Statistieken voor nerds' staat geen persoonlijk identificeerbare informatie, maar wel wat gegevens over je apparaat en de video waarnaar je keek. Het gaat onder meer om de volgende gegevens:

• Apparaat (fabrikant, model en besturingssysteem)
  • Video-ID (link naar de video die wordt afgespeeld)
  • CPN (een meestal unieke willekeurige ID voor de huidige afspeelinstantie)
  • Gegevens over je bandbreedte
YouTube op tv

Statistieken voor nerds

1. Speel een video af en selecteer Instellingen .
  2. Selecteer of zet Statistieken voor nerds aan in het menu dat wordt geopend.
  3. Ga terug naar de video. Je ziet nu de Statistieken voor nerds in de speler.
  4. Maak een duidelijke foto van de 'Statistieken voor nerds' om ze te delen.

Je zet 'Statistieken voor nerds' weer uit door terug te gaan naar Meer ''.

Je kunt de functie Statistieken voor nerds ook gebruiken terwijl je cast. Als je de functie aanzet op je mobiele apparaat (de instructies staan hieronder), verschijnen de 'Statistieken voor nerds' op het scherm tijdens de castsessie.

Statistieken voor nerds

1. Ga naar een videoweergavepagina.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de speler en selecteer Statistieken voor nerds in het menu.
  3. Je ziet 'Statistieken voor nerds' op de video terwijl deze wordt afgespeeld.
  4. Maak een ​​screenshot of een duidelijke foto van de Statistieken voor nerds om ze te delen.

Foutopsporingsinformatie

1. Ga naar een videoweergavepagina.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de speler en selecteer Foutopsporingsinfo kopiëren in het menu.
  3. Plak de foutopsporingsinformatie via je computer om de gegevens te delen.