YouTuben virheenkorjaustietojen lähettäminen

Jos kerrot YouTubelle, että sinulla ongelmia videoiden toistamisessa, saatamme pyytää sinua lähettämään virheenkorjaustiedot tai tilastotiedot. Näiden tietojen avulla voimme tunnistaa ongelmasi. Virheenkorjaus‑ ja tilastotiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tunnistetietoja, mutta ne antavat joitakin tietoja laitteestasi ja katsomastasi videosta. Tällaisia tietoja ovat muun muassa seuraavat:

• laite (valmistaja, malli ja käyttöjärjestelmän versio)
  • videotunnus (linkki toistettuun videoon)
  • CPN-tunnus (kyseisen toiston ainutlaatuinen tunnus)
  • kaistanleveystiedot.

YouTube on TV

Tilastotiedot

1. Valitse videon toiston aikana Lisää .
  2. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Tilastotietoa
  3. Siirry takaisin videoon, niin näet tilastotiedot soittimessa.
  4. Jaa tilastot ottamalla niistä kuva.

Voit ottaa tilastotiedot pois käytöstä valitsemalla uudestaa Lisää ja ottamalla ne pois käytöstä.

Tilastotiedot ovat käytössä myös suoratoiston aikana. Ota tilastotiedot käyttöön mobiililaitteellasi (ohjeet ohessa), niin näet tilastotiedot ruudulla suoratoiston aikana.

Seuraavat ohjeet koskevat YouTube-sovellusta ja ‑mobiilisivustoa.

YouTube-sovellus

Tilastotiedot

1. Napauta tilikuvaketta .
  2. Siirry Asetuksiin ja valitse sitten Tilastotietoa.
  3. Valitse video, aloita toisto ja valitse sitten Lisää  .
  4. Valitse Tilastotietoa.
  5. Tilastot näkyvät videon ylälaidassa toiston aikana. Voit jakaa tilastot ottamalla kuvakaappauksen.

Jos et ota tilastotietoja nörteille käyttöön asetuksista, et näe tilastoja, kun valitset Lisää .

Virheenkorjaustiedot

Huom. Tilastotiedot on otettava käyttöön, jotta voit tarkastella virheenkorjaustietoja.

1. Valitse Tilastotietoa.
  2. Kopioi tiedot valitsemalla virhekuvake .
  3. Voit jakaa virheenkorjaustiedot liittämällä tiedot laitteellasi.

Mobiilisivusto

Huomaa, että kaikki verkkosoittimet eivät tue tätä toimintoa.
  1. Kosketa verkkosoitinta pitkään.
  2. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Tilastotietoa.
  3. Jaa tilastot ottamalla kuvakaappaus.