YouTuben virheenkorjaustietojen lähettäminen

Jos kerrot YouTubelle, että sinulla ongelmia videoiden toistamisessa, saatamme pyytää sinua lähettämään virheenkorjaustiedot tai tilastotiedot. Näiden tietojen avulla voimme tunnistaa ongelmasi. Virheenkorjaus‑ ja tilastotiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tunnistetietoja, mutta ne antavat joitakin tietoja laitteestasi ja katsomastasi videosta. Tällaisia tietoja ovat muun muassa seuraavat:

• laite (valmistaja, malli ja käyttöjärjestelmän versio)
  • videotunnus (linkki toistettuun videoon)
  • CPN-tunnus (kyseisen toiston ainutlaatuinen tunnus)
  • kaistanleveystiedot.

YouTube on TV

Tilastotiedot

1. Valitse videon toiston aikana Lisää .
  2. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Tilastotietoa
  3. Siirry takaisin videoon, niin näet tilastotiedot soittimessa.
  4. Jaa tilastot ottamalla niistä kuva.

Voit ottaa tilastotiedot pois käytöstä valitsemalla uudestaa Lisää ja ottamalla ne pois käytöstä.

Tilastotiedot ovat käytössä myös suoratoiston aikana. Ota tilastotiedot käyttöön mobiililaitteellasi (ohjeet ohessa), niin näet tilastotiedot ruudulla suoratoiston aikana.

Tilastotietoja nörteille

1. Siirry videonkatselusivulle.
  2. Klikkaa soitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse valikosta Tilastotietoa.
  3. Tilastot näkyvät videon ylälaidassa toiston aikana.
  4. Voit jakaa tilastot ottamalla kuvakaappauksen tai kuvan niistä.

Virheenkorjaustiedot

1. Siirry videonkatselusivulle.
  2. Klikkaa soitinta hiiren kakkospainikkeella ja valitse valikosta Kopioi virheenkorjaustiedot.
  3. Voit jakaa virheenkorjaustiedot liittämällä tiedot tietokoneellasi.