Send YouTube-fejlretningsoplysninger

Hvis du giver YouTube besked om, at du har problemer med at afspille videoer, beder vi muligvis om dine fejlretningsoplysninger eller "Statistik for nørder". Disse oplysninger hjælper os med fejlfinding, så vi kan løse dit problem. Fejlretningsoplysninger og "Statistik for nørder" indeholder ingen personhenførbare oplysninger, men oplysninger om din enhed og den video, du så. Nogle af oplysningerne omfatter og er ikke begrænset til:

• Enhed (producent, model og OS-version)
  • Video-id (link til videoen, der blev afspillet)
  • CPN (et næsten unikt, tilfældigt id for den aktuelle afspilning)
  • Oplysninger om båndbredde
YouTube på tv

Statistik for nørder

1. Vælg Indstillinger , mens en video afspilles.
  2. Slå Statistik for nørder til i den menu, der åbnes.
  3. Gå tilbage til videoen for at se "Statistik for nørder" på afspilleren.
  4. Tag et tydeligt billede af "Statistik for nørder" for at dele oplysningerne.

Hvis du vil slå Statistik for nørder fra, skal du gå tilbage til Mere '' og slå funktionen fra.

Funktionen "Statistik for nørder" understøttes også under casting. Slå "Statistik for nørder" til på din mobilenhed (se vejledning nedenfor). Så vises oplysningerne på skærmen under castingen.

Statistik for nørder

1. Gå til en videos afspilningsside.
  2. Højreklik på afspilleren, og vælg derefter Statistik for nørder i menuen.
  3. Statistik for nørder vises over videoen, mens den afspilles.
  4. Tag et screenshot eller et tydeligt billede af Statistik for nørder for at dele oplysningerne.

Fejlretningsoplysninger

1. Gå til en videos afspilningsside.
  2. Højreklik på afspilleren, og vælg derefter Kopiér fejlretningsoplysninger i menuen.
  3. Indsæt fejlretningsoplysningerne fra din computer for at dele dem.