Enviar informació de depuració a YouTube

Si comuniques a YouTube que tens problemes per reproduir vídeos, és possible que et demanem la informació de depuració o les estadístiques. Aquesta informació ens ajudarà a resoldre el problema. La informació de depuració i les estadístiques no contenen cap informació d'identificació personal, però sí que donen informació sobre el teu dispositiu i el vídeo que estaves mirant. Aquesta informació inclou dades com ara les següents:

• Dispositiu (fabricant, model i versió del sistema operatiu)
  • Identificador de vídeo (enllaç al vídeo que s'estava reproduint)
  • CPN (un identificador aleatori generalment únic de la reproducció actual)
  • Informació de l'ample de banda
YouTube al televisor

Estadístiques

1. Mentre s'estigui reproduint un vídeo, selecciona Configuració "".
  2. Al menú que es mostra, commuta l'opció Estadístiques a activada o selecciona-la.
  3. Torna al vídeo per veure les estadístiques al reproductor.
  4. Fes una foto que es vegi bé de les estadístiques per compartir-les.

Per desactivar les estadístiques, torna a Més i commuta l'opció corresponent a desactivada.

També pots fer servir la funció Estadístiques mentre emets contingut. Si actives les estadístiques al dispositiu mòbil (trobaràs les instruccions per fer-ho més avall), es mostraran a la pantalla durant la sessió d'emissió.

Estadístiques

1. Ves a la pàgina de visualització d'un vídeo.
  2. Fes clic amb el botó dret sobre el reproductor i, al menú, selecciona Estadístiques.
  3. Les estadístiques es mostraran a sobre del vídeo mentre es reprodueix.
  4. Per compartir les estadístiques, fes-ne una captura de pantalla o una foto que es vegi bé.

Informació de depuració

1. Ves a la pàgina de visualització d'un vídeo.
  2. Fes clic amb el botó dret sobre el reproductor i, al menú, selecciona Copia la informació de depuració.
  3. Per compartir la informació de depuració, enganxa-la des de l'ordinador.