Virheenkorjaustietojen lähettäminen YouTubelle

Jos kerrot YouTubelle, että sinulla ongelmia videoiden katsomisessa, saatamme pyytää sinua lähettämään virheenkorjaustietoja tai teknisiä tietoja. Näin voimme tunnistaa ongelmasi. Virheenkorjaustiedot ja tekniset tiedot eivät sisällä henkilökohtaisia tunnistetietoja, mutta niissä on tietoja laitteestasi ja katsomastasi videosta. Tällaisia tietoja ovat muun muassa seuraavat:

• laite (valmistaja, malli ja käyttöjärjestelmän versio)
  • videotunnus (linkki toistettuun videoon)
  • CPN-tunnus (kyseisen toiston yksilöllinen satunnainen tunnus)
  • kaistanleveystiedot.
YouTube on TV

Tekniset tiedot

1. Valitse videon katselun aikana Asetukset .
  2. Valitse avautuvasta valikosta Tekniset tiedot tai laita ne päälle.
  3. Siirry takaisin videoon, niin näet tiedot soittimessa.
  4. Jaa tiedot ottamalla niistä kuva.

Voit sulkea tekniset tiedot palaamalla kohtaan Lisää " ja laittamalla ne pois päältä.

Tekniset tiedot ovat käytössä myös suoratoiston aikana. Ota tekniset tiedot käyttöön mobiililaitteellasi (ohjeet ohessa), niin näet tilastotiedot ruudulla suoratoiston aikana.

Seuraavat ohjeet koskevat YouTube-sovellusta ja ‑mobiilisivustoa.

YouTube-sovellus

Tilastotietoa

1. Napauta tilikuvaketta .
  2. Valitse Asetuksetja sitten Yleiset.
  3. Laita Tekniset tiedot ‐kohdan vierestä valitsin päälle tai pois päältä.
  4. Valitse video, aloita toisto ja valitse sitten Lisää ".
  5. Valitse Tekniset tiedot.
  6. Tiedot näkyvät videon ylälaidassa toiston aikana. Ota kuvakaappaus teknisistä tiedoista ja jaa se.

Jos et ota teknisiä tietoja käyttöön asetuksista, et näe tietoja, kun valitset Lisää ".

Virheenkorjaustiedot

Huom. Teknisten tietojen on oltava päällä, jotta näet virheenkorjaustiedot.

1. Siirry Teknisiin tietoihin.
  2. Kopioi tiedot napauttamalla virhekuvaketta .
  3. Voit jakaa virheenkorjaustiedot liittämällä tiedot laitteelta.

Mobiilisivusto

Huom. Kaikki mobiilisivuston soittimet eivät tue tätä ominaisuutta.
  1. Kosketa soitinta pitkään.
  2. Valitse avautuvasta valikosta Tekniset tiedot.
  3. Jaa tiedot ottamalla kuvakaappaus.