Live streamen met iOS ReplayKit

Opmerking: Als je aan de deelnamevereisten voldoet, kun je streamen met de YouTube-app op iPhones en iPads. Meer informatie

Je kunt via iOS ReplayKit live streamen in de YouTube-app op apparaten met iOS-versie 10.2 of hoger. Wanneer je een ondersteunde app gebruikt, zoals Procreate, Asphalt 8: Airborne of Mobile Legends: Bang Bang, kun je rechtstreeks naar YouTube streamen.
Houd er rekening mee dat deze instelling in elke ondersteunde app op een andere plek te vinden is.
  1. Selecteer YouTube als streaming-app.
  2. Geef een titel op en selecteer een privacyinstelling.
  3. Optioneel: Selecteer aanvullende instellingen.
  4. Optioneel: Stream in liggende modus.
    • Houd je apparaat horizontaal.
    • Zorg ervoor dat schermrotatie is ingeschakeld.
  5.  Optioneel: Tik op DELEN om je stream te delen.
  6. Selecteer LIVE GAAN.

Stop de app om een stream te beëindigen. Je kunt de privacyinstelling aanpassen (ook naar privé) of het archief van je stream verwijderen op de pagina Mijn video's.