Collection List ‑määrite

Ominaisuudet ovat saatavilla vain kumppaneille, jotka ylläpitävät tekijänoikeuksin suojattua sisältöään YouTuben Content Managerilla.

Video Single ‑syötteissä <CollectionList>-määritettä käytetään musiikkivideoiden lisäämiseen soittolistoihin YouTubessa. <CollectionList>-määritettä ei käytetä Sound Recording ‑syötteissä.

Jos haluat sisällyttää videon olemassa olevaan soittolistaan, voit käyttää erillistä nimitilanmääritystä YOUTUBE:PLAYLIST_ID <CollectionId>-määritteen sisällä ja asettaa <CollectionType>-määritteeksi FilmBundle.

<CollectionList>
    <Collection>
        <CollectionId>
            <ProprietaryId Namespace="YOUTUBE:PLAYLIST_ID">PLONRDPtQh-FLMXFMM-SJHySwjpidVXmzw</ProprietaryId>
        </CollectionId>
        <CollectionType>FilmBundle</CollectionType>
        <CollectionReference>X1</CollectionReference>
        <!-- Jos tässä annetaan nimi, se korvaa olemassa olevan soittolistan nimen. -->
        <Title>
            <TitleText>Soittolistan uusi nimi</TitleText>
        </Title>
        <CollectionResourceReferenceList>
            <CollectionResourceReference>
                <!-- Lisää videon soittolistan alkuun. -->
                <SequenceNumber>1</SequenceNumber>
                <CollectionResourceReference>A1</CollectionResourceReference>
           </CollectionResourceReference>
        </CollectionResourceReferenceList>
    </Collection>
</CollectionList>