Spela upp YouTube-videor snabbare eller långsammare

Du kan spela upp en video i olika hastigheter eller spola framåt och bakåt i videor på många enheter.

Obs! Av prestandaskäl måste du använda Android version 5.0 eller senare för att kunna spela upp videor i olika hastighet.

Öppna en video.

1. Tryck på videon en gång och tryck sedan på Mer ”.
  2. Tryck på Uppspelningshastighet.
  3. Välj med vilken hastighet du vill spela upp videon.

Spola framåt eller bakåt tio sekunder i en video:

• Spola tillbaka genom att trycka snabbt två gånger till vänster i videon.
  • Spola framåt genom att trycka snabbt två gånger till höger i videon.

Spola framåt i en video med dubbel hastighet:

1. Tryck länge var som helst i videon.
  2. Lyft fingret för att avbryta snabbspolningen.

Läs mer om funktioner som hjälper dig att styra tittarupplevelsen på YouTube

Smart-tv:ar och streamingenheter

Obs! Uppspelningshastigheten kanske inte är tillgänglig på alla smart-tv:ar och streamingenheter.
  1. Välj Inställningar på en videos visningssida.
  2. Välj Hastighet.
  3. Välj med vilken hastighet du vill spela upp videon.