Endre avspillingshastigheten for YouTube-videoer

På mange enheter er det mulig å spole frem og tilbake eller spille av videoer i forskjellige hastigheter.

1. Gå til en video.
  2. Hold markøren over spilleren, og klikk på Innstillinger .
  3. Klikk på Hastighet.
  4. Velg ønsket avspillingshastighet for videoen.

Slik spoler du fremover:

1. Klikk og hold hvor som helst i videoen for å spille den av ved dobbel hastighet.

2. Slipp for å stoppe spolingen.

Finn ut mer om funksjonene som gir deg mer kontroll over seeropplevelsen på YouTube

Smart-TV-er og strømmeenheter

Merk: Det er ikke sikkert at avspillingshastighet er tilgjengelig på alle smart-TV-er og strømmeenheter.
  1. Gå til en videoside, og velg Innstillinger .
  2. Velg Hastighet.
  3. Velg ønsket avspillingshastighet for videoen.