YouTube-video's sneller of langzamer afspelen

Op veel apparaten kun je video's op verschillende snelheden afspelen en ze vooruit- en terugspoelen.

Opmerking: Je moet Android-versie 5.0 of hoger hebben om video's op verschillende snelheden af te spelen.

Ga naar een video.

1. Tik één keer op de video en tik dan op Meer ''.
  2. Tik op Afspeelsnelheid.
  3. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.

Een video 10 seconden vooruit- of terugspoelen:

• Dubbeltik aan de linkerkant van het videoscherm om terug te spoelen.
  • Dubbeltik aan de rechterkant van het scherm om vooruit te spoelen.

Een video 2 keer zo snel vooruitspoelen:

1. Houd je vinger ergens in de video op het scherm.
  2. Til je vinger op om te stoppen met vooruitspoelen.

Meer informatie over functies waarmee je bepaalt hoe je YouTube gebruikt

Smart-tv's en streamingapparaten

Opmerking: Je kunt de afspeelsnelheid misschien niet aanpassen op alle smart-tv's en streamingapparaten.
  1. Selecteer Instellingen  op de weergavepagina van een video.
  2. Selecteer Snelheid.
  3. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.