YouTube-videoiden nopeuttaminen tai hidastaminen

Voit toistaa videoita eri nopeuksilla tai kelata eteen- ja taaksepäin useilla laitteilla.

Huom. Suorituskykysyistä videoiden toistamiseen eri nopeuksilla tarvitaan Android-käyttöjärjestelmän versio 5.0 tai uudempi.

Avaa video.

1. Napauta videota kerran ja valitse sitten Lisää ".
  2. Napauta Toistonopeus.
  3. Valitse videon toistonopeus.

Videon kelaaminen 10 sekuntia eteen- tai taaksepäin:

• Kelaa taaksepäin kaksoisnapauttamalla videonäytön vasenta laitaa.
  • Kelaa eteenpäin kaksoisnapauttamalla näytön oikeaa laitaa.

Videon kelaaminen eteenpäin kaksinkertaisella nopeudella:

1. Kosketa pitkään mitä tahansa videon kohtaa.
  2. Lopeta pikakelaus nostamalla sormi näytöltä.

Lisätietoja ominaisuuksista, joiden avulla voit vaikuttaa YouTube-katselukokemukseen

Älytelevisiot ja striimauslaitteet

Huom. Toistonopeus ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla älytelevisioilla ja striimauslaitteilla.
  1. Valitse videon katselusivulta Asetukset .
  2. Valitse Nopeus.
  3. Valitse videon toistonopeus.