Sæt afspilningshastigheden for YouTube-videoer op eller ned

På mange enheder kan du afspille en video ved forskellige hastigheder eller spole frem og tilbage.

Bemærk! Af hensyn til ydeevnen skal du have Android version 5.0 eller nyere for at kunne afspille videoer med forskellige hastigheder.

Gå til en video.

1. Tryk én gang på videoen, og tryk derefter på Mere ''.
  2. Tryk på Afspilningshastighed.
  3. Vælg den ønskede afspilningshastighed for videoen.

Sådan spoler du 10 sekunder frem eller tilbage i en video:

• Du kan spole tilbage ved at trykke to gange i venstre side af videoen.
  • Du kan spole frem ved at trykke to gange i højre side af videoen.

Sådan spoler du frem i en video med dobbelt hastighed:

1. Tryk og hold nede et vilkårligt sted på videoen.
  2. Løft fingeren for at stoppe med at spole frem.

Få flere oplysninger om funktioner, der hjælper dig med at styre din seeroplevelse på YouTube

Smart-tv og streamingenheder

Bemærk! Funktionen til styring af afspilningshastighed er muligvis ikke tilgængelig på alle smart-tv'er og streamingenheder.
  1. Vælg Indstillinger på en videos afspilningsside.
  2. Vælg Hastighed.
  3. Vælg den ønskede afspilningshastighed for videoen.