Accelerar o alentir els vídeos de YouTube

En molts dispositius, pots reproduir un vídeo a diferents velocitats o avançar-lo i rebobinar-lo.

Nota: per motius de rendiment, has de tenir la versió 5.0 d'Android o una versió posterior per reproduir vídeos a diferents velocitats.

Ves a un vídeo.

1. Toca el vídeo una vegada i, a continuació, toca Més ''.
  2. Toca Velocitat de reproducció.
  3. Selecciona la velocitat a què vols reproduir el vídeo.

Per avançar ràpidament o rebobinar un vídeo 10 segons:

• Per rebobinar, fes doble toc a la part esquerra de la pantalla del vídeo.
  • Per avançar ràpidament, fes doble toc a la part dreta de la pantalla del vídeo.

Per avançar ràpidament un vídeo a una velocitat dues vegades superior:

1. Mantén premut qualsevol punt del vídeo.
  2. Per deixar d'avançar ràpidament, aixeca el dit.

Més informació sobre les funcions que t'ajuden a controlar l'experiència de visualització a YouTube

Televisors intel·ligents i dispositius de reproducció en línia

Nota: és possible que la velocitat de reproducció no estigui disponible en tots els televisors intel·ligents i dispositius de reproducció en línia.
  1. A la pàgina de visualització d'un vídeo, selecciona Configuració .
  2. Selecciona Velocitat.
  3. Selecciona la velocitat a què vols reproduir el vídeo.