YouTube-video's sneller of langzamer afspelen

Op veel apparaten kun je video's op verschillende snelheden afspelen en ze vooruit- en terugspoelen.

1. Ga naar een video.
  2. Plaats de muisaanwijzer op de speler en klik op Instellingen .
  3. Klik op Snelheid.
  4. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.

Vooruitspoelen:

1. Klik ergens in de video houd de muisknop ingedrukt om de video 2 keer zo snel af te spelen.

2. Laat de muisknop los om te stoppen met vooruitspoelen.

Meer informatie over functies waarmee je bepaalt hoe je YouTube gebruikt

Smart-tv's en streamingapparaten

Opmerking: Je kunt de afspeelsnelheid misschien niet aanpassen op alle smart-tv's en streamingapparaten.
  1. Selecteer Instellingen  op de weergavepagina van een video.
  2. Selecteer Snelheid.
  3. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.