Opret og administrer et YouTube-familieabonnement

Opret et YouTube-familieabonnement for at blive familieadministrator. Som familieadministrator kan du dele dit YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemskab. Du kan dele dit medlemskab med op til 5 andre familiemedlemmer i din husstand. Hvis du er et familiemedlem, kan du være med i en familiegruppe, som deler et YouTube-familieabonnement.

Bemærk! Hvis du er medlem af en eksisterende Google-familiegruppe, kan du ikke købe et YouTube-familieabonnement. Det er kun administratoren af din familiegruppe, der kan foretage købet.

Værd at vide, inden du starter

• Familiemedlemmer, der deler et YouTube-familieabonnement, skal bo i samme husstand som familieadministratoren. Få flere oplysninger om krav til familiegrupper, og hvad du skal gøre, hvis der opstår fejl under oprettelsen af dit familieabonnement.
  • Du kan kun skifte familiegruppe én gang inden for 12 måneder.
  • Hvert familiemedlems navn, billede og mailadresse deles med gruppen.
  • Hvis du har brug for hjælp til dit YouTube TV-familieabonnement, kan du kontakte support når som helst.

Sådan opretter du familiegrupper på YouTube og YouTube TV

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Familieadministratorer: Tilmeld dig, og opret en familiegruppe

Nye YouTube Premium- eller Music Premium-medlemmer

Kom godt i gang ved at vælge en familieadministrator, der er fyldt 18 år. Familieadministratoren er den eneste, der kan købe et familieabonnement eller tage beslutninger vedrørende medlemskabet. Få flere oplysninger om at oprette et betalt YouTube-medlemskab.

Sådan tilmelder du dig et YouTube Premium- eller Music Premium-medlemskab og opretter en familiegruppe:

1. I YouTube-appen skal du trykke på dit profilbillede og så Køb og medlemskaber.
  2. Du får vist mulighederne for betalte medlemskaber af YouTube Music Premium og YouTube Premium. Klik på Få flere oplysninger for det abonnement, du er interesseret i at købe.
  3. Klik på Eller spar penge med et familie- eller studieabonnement.
  4. Klik på Få familieabonnement.
  5. Hvis du er familieadministrator for en eksisterende Google-familiegruppe, kan du se en dialogboks, der bekræfter din familiegruppe. Vælg Fortsæt for at fortsætte med købet og dele dit familieabonnement med medlemmerne af din eksisterende familiegruppe. Hvis trin 5 ikke gælder for dig, skal du gå til trin 6.
  6. Hvis du ikke allerede har en Google-familiegruppe, skal du først følge vejledningen for at købe dit abonnement. Derefter bliver du guidet gennem oprettelsen af en familiegruppe.
Bemærk! Hvis du har problemer med at oprette et familieabonnement, skyldes det måske, at du har flere Google Play-betalingsprofiler. Hvis det er tilfældet, kan du se her, hvordan du opdaterer eller skifter land/region for din profil.

Eksisterende YouTube Premium- eller Music Premium-medlemmer

Sådan opgraderer du dit individuelle Premium- eller Music Premium-medlemskab til et familieabonnement:
  1. I YouTube-appen skal du trykke på dit profilbillede og så Køb og medlemskaber.
  2. Tryk på Få familieabonnement.
  3. Tryk på Få familieabonnement igen.
  4. Tryk på Køb.
  5. Konfigurer din Google-familiegruppe.
    • Er du familieadministrator i en eksisterende Google-familiegruppe? Vælg Fortsæt for at fortsætte og dele YouTube Premium med medlemmerne af din eksisterende familiegruppe.
    • Opretter du en Google-familiegruppe? Sådan opretter du en familiegruppe:
      • Inviter op til fem familiemedlemmer med i din familiegruppe, og send dem invitationer via mail eller sms.
      • Vælg Send.
      • Familiemedlemmerne modtager en invitation og kan vælge Kom godt i gang for at bekræfte deres konto.
      • Familiemedlemmer, der accepterer invitationen, kommer med i familiegruppen og får adgang til YouTube Premium.
    • Er du familiemedlem i en eksisterende Google-familiegruppe? Du kan ikke købe YouTube Premium, men du kan bede familieadministratoren om at købe det.
Bemærk!
  • Særtilbud kan ikke overføres til YouTube-familieabonnementer. Hvis du opgraderer til et familieabonnement i løbet af en prøveperiode, som er længere end 1 måned, forkortes prøveperioden til 1 måned. Hvis du på et senere tidspunkt opsiger dit familieabonnement, kan du ikke vende tilbage til prøveperioden. Få flere oplysninger om opdatering af dit betalte YouTube-medlemskab.
  • Hvis du har problemer med at tilmelde dig et familieabonnement, skyldes det måske, at du har flere Google Play-betalingsprofiler. Hvis det er tilfældet, kan du se her, hvordan du opdaterer eller skifter land/region for din profil.

Familieadministratorer: Tilføj eller fjern familiemedlemmer

Tilføj familiemedlemmer

Som familieadministrator kan du invitere op til 5 familiemedlemmer til at være med i din familiegruppe.
Tilføj et familiemedlem:
  1. Log ind på den Google-konto, som er knyttet til dit betalte YouTube-medlemskab.
  2. I YouTube-appen skal du trykke på dit profilbillede og så Køb og medlemskaber.
  3. Tryk på Rediger ud for indstillingerne for familiedeling.
  4. Tryk på Inviter familiemedlemmer.
  5. Angiv mailadressen eller telefonnummeret på den person, du vil invitere.
  6. Vælg Send. Du modtager en mailnotifikation, når nogen tilmelder sig din familie.

Fjern familiemedlemmer

Hvis du er familieadministrator, kan du til enhver tid fjerne personer fra din familiegruppe.
Fjern et familiemedlem:
  1. Log ind på den Google-konto, som er knyttet til dit betalte YouTube-medlemskab.
  2. I YouTube-appen skal du trykke på dit profilbillede og så Køb og medlemskaber.
  3. Tryk på dit medlemskab.
  4. Tryk på Rediger ud for indstillingerne for familiedeling.
  5. Vælg navnet på den person, du vil fjerne.
  6. Klik på Fjern medlem.
Få flere oplysninger om, hvordan du fjerner familiemedlemmer fra din familiegruppe.

Familieadministratorer: Andre opgaver for familieadministratorer

Skift betalingsmetode

Se, hvordan du opdaterer dit betalte YouTube-medlemskab, herunder betalingsmetoden.

Opsig dit betalte medlemskab

Du kan når som helst opsige dit betalte YouTube-medlemskab. Når du opsiger, beholder du adgangen til dit betalte YouTube-medlemskab indtil udgangen af den månedlige faktureringsperiode. Derefter mister alle familiemedlemmer adgangen til det betalte medlemskab, men de beholder deres Google-konti.

Familiemedlemmer: Bliv medlem af eller forlad en familiegruppe

Bliv medlem af en familiegruppe

Hvis familieadministratoren med et betalt YouTube-medlemskab har inviteret dig til at blive medlem af familiegruppen, får du en invitation via mail eller sms. Følg vejledningen i invitationen for at blive medlem af familiegruppen.
Få flere oplysninger om at blive medlem af en familiegruppe.

Forlad en familiegruppe, eller få et individuelt betalt YouTube-medlemskab

Se, hvordan du kan forlade en familiegruppe eller skifte til en anden. Sådan får du dit eget betalte YouTube-medlemskab:
  1. Følg vejledningen for at forlade familiegruppen.
  2. Tilmeld dig for at få dit eget betalte YouTube-medlemskab.
Bemærk! Hvis du forlader din familiegruppe, kan du acceptere en invitation til at deltage i en anden familiegruppe, eller også kan du oprette din egen. Du kan kun skifte familiegruppe én gang inden for 12 måneder. Hvis du forlader en familiegruppe og bliver medlem af en ny, kan du ikke tilmelde dig en anden familiegruppe i de næste 12 måneder.

Krav til lokation for familieabonnementer

Krav til lokation for familieabonnementer

Alle familiemedlemmer skal bo på samme adresse som familieadministratoren for at være kvalificeret til at dele et YouTube-familieabonnement. Hver 30. dag bekræfter et elektronisk tjek dette krav.

Har du problemer med at konfigurere dit familieabonnement? Hvis du støder på en fejlmeddelelse om, at:

• "Familien ikke understøttes"

Eller

• "Landet ikke understøttes"

Det land/den region, der er angivet på din Google Pay-konto, stemmer muligvis ikke overens med din aktuelle lokation.

Opdater din Google Pay-profil for at matche din nuværende lokation, og fortsæt med at konfigurere dit familieabonnement.

Hvis et familiemedlems land/region ikke matcher din lokation, kan vedkommende ikke blive en del af familiegruppen.

Du kan kontakte support når som helst, hvis du har brug for hjælp til dit YouTube-familieabonnement.