Configurar i gestionar un pla familiar de YouTube

Configura un pla familiar de YouTube per convertir-te en el gestor del grup familiar. Com a gestor del grup familiar, pots compartir la teva subscripció a YouTube Premium o YouTube Music Premium. Pots compartir la teva subscripció amb un màxim de 5 membres de la família que visquin a la mateixa llar. Si ets un membre de la família, pots unir-te a un grup familiar per compartir un pla familiar de YouTube.

Nota: si ets membre d'un grup familiar de Google existent, no pots comprar un pla familiar de YouTube. Només el gestor del grup familiar pot fer la compra.

Coses que cal saber abans de començar

• Els membres de la família que comparteixen un pla familiar de YouTube han de viure a la mateixa llar que el gestor del grup familiar. Obtén més informació sobre els requisits del grup familiar i sobre què cal fer si es produeixen errors en configurar el pla familiar.
  • Només pots canviar de grup familiar una vegada cada 12 mesos.
  • El nom, la foto i l'adreça electrònica de cada membre de la família es compartiran amb el grup.
  • Si necessites ajuda amb el pla familiar de YouTube TV, pots contactar amb l'equip d'assistència en qualsevol moment.

Com es poden crear grups familiars a YouTube i YouTube TV

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Gestors de grups familiars: registrar-se i crear un grup familiar

Membres nous de YouTube Premium o Music Premium

Per començar, tria un gestor del grup familiar que tingui 18 anys o més. El gestor del grup familiar és l'única persona que pot comprar un pla familiar o prendre decisions sobre la subscripció. Obtén més informació sobre com pots registrar-te per obtenir una subscripció de pagament a YouTube.

Per subscriure't a YouTube Premium o Music Premium i crear un grup familiar:

1. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil i després Compres i abonaments.
  2. Veuràs opcions de subscripció de pagament per a YouTube Music Premium i YouTube Premium. Fes clic a Més informació a la subscripció que t'interessi comprar.
  3. Fes clic a Estalvia diners amb una subscripció familiar.
  4. Fes clic a Obtén un pla familiar.
  5. Si ets el gestor d'un grup familiar de Google existent, es mostrarà un quadre de diàleg per confirmar el teu grup familiar. Selecciona Continua per prosseguir amb la compra i compartir el pla familiar amb membres del teu grup familiar. Si el pas 5 no és aplicable al teu cas, ves al pas 6.
  6. Si encara no tens cap grup familiar de Google, segueix primer els passos per comprar la subscripció. Posteriorment t'indicarem com pots crear un grup familiar.

Membres existents de YouTube Premium o Music Premium

1. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil i després Compres i abonaments.
  2. Toca Obtén un pla familiar.
  3. Torna a tocar Obtén un pla familiar.
  4. Confirma la compra.
  5. Configura el teu grup familiar de Google.

Gestors de grups familiars: afegir o suprimir membres de la família

Afegir membres de la família

Si ets el gestor d'un grup familiar, pots convidar fins a 5 familiars a unir-s'hi.
  1. Inicia la sessió al Compte de Google associat a la teva subscripció de pagament a YouTube.
  2. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil i després Compres i abonaments.
  3. Al costat de la configuració de compartició familiar, toca Edita.
  4. Toca Convida membres de la família.
  5. Introdueix l'adreça electrònica o el número de telèfon de la persona que vols convidar.
  6. Selecciona Envia. Quan algú s'uneixi al teu grup familiar, rebràs una notificació per correu electrònic.

Suprimir membres de la família

Si ets el gestor d'un grup familiar, pots suprimir-ne membres en qualsevol moment.
  1. Inicia la sessió al Compte de Google associat a la teva subscripció de pagament a YouTube.
  2. A l'aplicació YouTube, toca la teva foto de perfil i després Compres i abonaments.
  3. Al costat de la configuració de compartició familiar, toca Edita.
  4. Selecciona el nom de la persona que vols suprimir.
  5. Fes clic a Suprimeix el membre.

Gestors de grups familiars: altres tasques dels gestors de grups familiars

Canviar la forma de pagament

Obtén informació sobre com pots actualitzar la subscripció de pagament a YouTube, inclosa la forma de pagament.

Cancel·lar una subscripció de pagament

Pots cancel·lar la teva subscripció de pagament a YouTube en qualsevol moment. Quan la cancel·lis, continuaràs tenint accés a la teva subscripció de pagament a YouTube fins que acabi el cicle de facturació mensual. A partir d'aleshores, tots els membres de la família deixaran de tenir accés a la subscripció de pagament a YouTube, però conservaran els seus Comptes de Google.

Membres de la família: unir-se a un grup familiar o sortir-ne

Unir-se a un grup familiar

Si el gestor d'un grup familiar amb una subscripció de pagament a YouTube et convida a unir-t'hi, rebràs una invitació per correu electrònic o missatge de text. Segueix les instruccions de la invitació per unir-te al grup familiar.

Sortir d'un grup familiar o obtenir una subscripció de pagament a YouTube individual

Per sortir d'un grup familiar, ves a la pàgina de configuració del teu Compte de Google. A continuació, registra't per obtenir una subscripció de pagament a YouTube a l'aplicació YouTube seleccionant la teva foto de perfil i després Compres i abonaments.
Nota: si surts del teu grup familiar, pots acceptar una invitació per unir-te a un altre grup o crear-ne un de propi. Només pots canviar de grup familiar una vegada cada 12 mesos. Per tant, si surts d'un grup familiar i t'uneixes a un altre, no podràs canviar de grup durant 12 mesos.

Requisits d'ubicació per a plans familiars

Requisits d'ubicació per a plans familiars
Per poder compartir una subscripció familiar de YouTube, tots els membres de la família han de viure a la mateixa adreça de residència que el gestor del grup familiar. Cada 30 dies, un registre electrònic comprovarà aquest requisit.