Konfigurera en familjeprenumeration på YouTube

Skaffa en familjeprenumeration på YouTube om du vill dela ett YouTube-betalmedlemskap eller Primetime-kanaler (endast i USA, Tyskland, Frankrike, Australien och Förenade kungariket) med upp till fem andra personer i samma hushåll.

Skapa en familjegrupp på YouTube och YouTube TV

Så fungerar familjeprenumerationen

Med familjeprenumerationer på YouTube kan du dela medlemsförmånerna med upp till fem familjemedlemmar som bor på samma adress.

• Familjeadministratören
    • är den primära kontoinnehavaren
    • skapar en familjegrupp på Google och kan bjuda in familjemedlemmar till gruppen.
  • Familjemedlemmar
    • använder sitt eget Google-konto för att få åtkomst till ett delat medlemskap
    • kan se innehåll familjeadministratören köper på Primetime-kanaler Medlemmar kan även köpa en egen Primetime-kanal som inte delas med familjeadministratören.
    • har ett eget personligt bibliotek, prenumerationer och rekommendationer – vi delar inte visningsinställningar eller visningshistorik med familjemedlemmars konton.
    • Åldersgränser gäller för familjemedlemmar under 18 år.
  • Familjegrupper delar åtkomst till
Obs! Familjeprenumerationer finns för närvarande inte i Belarus, Island, Israel, Slovenien, Sydkorea eller Venezuela.

Familjeprenumerationer på YouTube Premium

Om du vill få alla förmåner som ingår i en familjeprenumeration på YouTube Premium, som att titta utan annonser, ladda ned offline och spela upp i bakgrunden, kan du välja familjeprenumeration här.

Familjeprenumerationer på YouTube Music Premium

Om du vill få alla förmåner som ingår i en familjeprenumeration på YouTube Music Premium, som att lyssna utan annonser, uppspelning offline och ljud med skärmen avstängd, kan du välja familjeprenumeration här.

Familjeprenumerationer på YouTube TV

Om du har köpt ett medlemskap för YouTube TV kan du skapa en familjegrupp och dela medlemskapet med upp till fem personer utan extra kostnad. När du skapar en familjegrupp blir du familjeadministratör.
Familjeadministratören är den enda som kan köpa och fatta beslut om medlemskap i YouTube TV. Om du köper extra prenumerationer och paket kan familjemedlemmar visa dessa tillägg från sina konton.
Du ställer också in hemadress och kan bjuda in eller ta bort familjemedlemmar från familjegruppen.
Så här registrerar och skapar du en familjegrupp:
  1. Logga in på YouTube TV.
  2. Välj din profilbild följt av Inställningar  följt av Familjedelning .
  3. Välj Konfigurera.
  4. Skapa en Google-familjegrupp.
  5. Godkänn användarvillkoren för YouTubes betaltjänster och Googles integritetspolicy.
  6. Välj Avbryt eller Nästa.
  7. Familjemedlemmarna får en e-postinbjudan att delta i gruppen och kan använda sina Google-konton för att logga in.

Familjeprenumerationer på YouTube Primetime-kanaler

Om du har konfigurerat en familjeprenumeration delas åtkomsten till Primetime-kanaler automatiskt med alla familjemedlemmar som bjuds in.

Krav på familjegrupper

Viktigt! Du kan inte starta eller gå med i en familjeprenumeration med ett Google Workspace-konto. Om du vill registrera dig för en familjeprenumeration skapar eller loggar du in på ditt vanliga Google-konto.

Krav på familjeadministratörer

Familjeadministratören är den enda person som kan köpa en familjeprenumeration på YouTube eller fatta beslut om medlemskap för familjegruppen. Du ställer in hushållets plats och kan bjuda in eller ta bort familjemedlemmar.

Om du vill dela familjeprenumerationen på YouTube med familjegruppen gäller följande:

• Du måste vara minst 18 år (eller tillämplig ålder i ditt land).
  • Du måste ha ett Google-konto. Om du har ett Google Workspace-konto måste du skapa eller logga in på ett vanligt Google-konto.
  • Du måste bo i ett land där YouTube Premium, YouTube Music Premium eller Primetime-kanaler är tillgängliga.
    • Obs!
      • Familjeprenumerationer är inte tillgängliga i Sydkorea.
      • Primetime-kanaler är bara tillgängliga i USA, Tyskland, Frankrike, Australien och Förenade kungariket.
  • Du får inte vara med i någon annan familjegrupp.
  • Du får inte ha bytt familjegrupp under de senaste tolv månaderna.

Krav på familjemedlemmar

Familjeadministratören kan bjuda in upp till fem familjemedlemmar i familjegruppen. Om du vill gå med i en familjegrupp som delar en familjeprenumeration på YouTube gäller följande:

• Du måste ha ett Google-konto. Om du har ett Google Workspace-konto måste du skapa eller logga in på ett vanligt Google-konto.
  • Du måste bo på samma adress som familjeadministratören.
  • Du måste bo i ett land eller en region där YouTube Premium, YouTube Music Premium eller Primetime-kanaler är tillgängligt.
  • Du får inte vara med i någon annan familjegrupp.
  • Du får inte ha bytt familjegrupp under de senaste tolv månaderna.
Tips! Läs om hur du konfigurerar och hanterar din familjeprenumeration på YouTube. Om du behöver hjälp med familjeprenumerationen kan du kontakta supporten.