Se YouTube Analytics for kunstnere

Hvis du er kunstner på YouTube, og du har en officiel kunstnerkanal, kan du se analysedata for alle de kanaler, hvor din musik ligger (f.eks. kanaler, der ejes og drives af kunstneren, emnekanaler og VEVO), og få indsigt i din tilstedeværelse på YouTube.

Du kan bruge YouTube Analytics for kunstnere i YouTube Studio-appen til at:

• Se, hvor og hvordan fans opdager din musik
  • Få et samlet overblik over din effektivitet på alle kanaler
  • Se samlet oversigt, interaktion, opdagelse og geografiske data på alle dine kunstnerkanaler

Data i YouTube Analytics for kunstnere omfatter visninger fra alle versioner af en sang, bl.a. de allerbedste musikvideoer og kunstneriske numre.

Hvad tæller som en visning: Visninger tælles for hvert enkelt nummer baseret på antallet af visninger af videoer, der indeholder hele sangen eller det meste af den.

Se Analytics for kunstnere

1. Åbn YouTube Studio-appen .
  2. Tryk på menuen  > Analytics for kunstnere.
  3. Vælg en fane for at se detaljerede data:
    • Oversigt: Overordnede visninger og mest populære sange
    • Opdagelse: Opdeling af, hvordan fans opdager og navigerer til dine sange
    • Fans: Lande og byer med flest fans
  4. Tryk på et kort for at se yderligere oplysninger. Du kan trykke på datointervallet og vælge mellem en række forskellige tidsrum i rullemenuen.

Med tiden lancerer vi flere datatyper.