Titta på videor med långsam anslutning (modembaserad)

Kör du fortfarande med 56k? Inga problem. Även om du har en långsam internetanslutning kan du ändå titta på YouTube-videor. Så här får du bästa möjliga visningsupplevelse:

• Välj en lägre videokvalitet (till exempel 240p eller 360p) genom att klicka på Inställningar i videospelaren. Valet sparas i spelaren fram till att du stänger webbläsaren.
  • Starta videon och klicka sedan på Paus-knappen direkt. Vänta på att den grå förloppsindikatorn för videon hinner ladda lite innan du klickar på Spela upp.
  • På en dator bör du använda en webbläsare som har stöd för de senaste videokodekarna (som VP9), till exempel Chrome eller Firefox.