Se videoer på tilkoblinger med lav hastighet (oppringing)

Bruker du fortsatt et modem av den skikkelig gamle typen? Ikke noe problem. Selv om du har en internett-tilkobling med lav hastighet, kan du fortsatt se YouTube-videoer. Sånn får du den best mulige seeropplevelsen:

• Velg lavere videokvalitet (for eksempel 240p eller 360p) ved å klikke på Innstillinger i videospilleren. Spilleren lagrer denne innstillingen for de neste avspillingene dine, til du lukker nettleseren.
  • Start videoen, og klikk deretter på Sett på pause-knappen umiddelbart. Vent til den grå fremdriftslinjen for videoen har lastet inn litt før du klikker på Spill av.
  • Hvis du bruker en datamaskin, bør du bruke en nettleser som støtter nye videokodeker som VP9, for eksempel Chrome eller Firefox.