Video's bekijken via een langzame verbinding (inbelverbinding)

Heb je nog een 56k-verbinding? Geen probleem. Ook met een langzame internetverbinding kun je YouTube-video's bekijken. Zo beleef je optimaal kijkplezier:

• Kies een lagere videokwaliteit (zoals 240p of 360p) via Instellingen  in de videospeler. De speler onthoudt deze instelling totdat je de browser sluit.
  • Start de video en klik meteen op de knop Pauzeren. Wacht tot de grijze voortgangsbalk van de video gedeeltelijk is gevuld en klik daarna pas op de knop Afspelen.
  • Gebruik op je computer een browser die de nieuwste videocodecs (bijvoorbeeld VP9) ondersteunt, zoals Chrome of Firefox.