Videoiden katseleminen hitailla yhteyksillä (puhelinverkossa)

Vieläkö käytät 56k-modeemia? Ei hätää. Vaikka sinulla olisi hidas internetyhteys, voit silti katsella YouTube-videoita. Näin takaat parhaan mahdollisen katselukokemuksen:

• Valitse matalin videon laatu (kuten 240p tai 360p) klikkaamalla videosoittimesta Asetukset . Soitin käyttää valitsemaasi laatua oletusasetuksena videotoistoissa, kunnes suljet selaimen.
  • Käynnistä video ja paina välittömästi Keskeytä-painiketta. Anna videon harmaan edistymispalkin latautua jonkin aikaa ennen kuin klikkaat Toista.
  • Käytä tietokoneella Chromea, Firefoxia tai jotain muuta uusimpia videokoodekkeja (kuten VP9) tukevaa selainta.