Se videoer på langsomme forbindelser (opkoblede forbindelser)

Er du stadig glad for din 56k-forbindelse? Intet problem. Selvom du har en langsom internetforbindelse, kan du stadig se YouTube-videoer. Her kan du se, hvordan du får den bedst muligt seeroplevelse:

• Vælg en lavere videokvalitet (f.eks. 240p eller 360p) ved at klikke på Indstillinger i videoafspilleren. Afspilleren husker denne indstilling og bruger den til alle dine næste afspilninger, indtil du lukker din browser.
  • Start videoen, og klik så på Pause med det samme. Vent på, at den grå statuslinje for videoen har indlæst et stykke, inden du trykker på Afspil.
  • Hvis du bruger en computer, skal du sørge for at have en browser, der understøtter de seneste videocodecs (f.eks. VP9). Det gør blandt andre Chrome og Firefox.