Mirar vídeos amb connexions lentes (connexió telefònica)

Encara utilitzes connexions de 56 K? Cap problema. Encara que tinguis una connexió a Internet lenta, pots mirar vídeos de YouTube. A continuació t'indiquem com pots aconseguir la millor experiència de visualització:

• Tria qualitats de vídeo baixes (com ara 240p i 360p) fent clic a Configuració  al reproductor de vídeo. El reproductor recordarà aquesta configuració per a les pròximes reproduccions fins que tanquis el navegador.
  • Inicia el vídeo i, a continuació, fes clic al botó Atura immediatament. Espera que la barra de progrés grisa del vídeo s'hagi carregat una mica abans de fer clic a Reprodueix.
  • Si fas servir un ordinador, utilitza un navegador compatible amb els còdecs de vídeo més recents (per exemple, VP9), com ara Chrome o Firefox.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda