Begränsade funktioner för vissa videor

Hatretorik är inte tillåtet på YouTube. Vi tar bort innehåll som sprider våld eller uppmuntrar till hat mot individer eller grupper utifrån vissa egenskaper. YouTube tillåter inte heller innehåll vars syfte är att hylla, främja eller stödja brottsliga organisationer.

Innehåll som inte bryter mot våra policyer, men balanserar på gränsen för borttagning och kan vara stötande för vissa tittare, kan få vissa funktioner inaktiverade.

Innehållet kommer att finnas kvar på YouTube, men på visningssidan finns inte längre

• kommentarer
  • förslag på videor
  • gilla-markeringar

Visningssidan ligger också bakom ett varningsmeddelande. Sådana videor kan inte användas för annonser. Om funktioner har inaktiverats tilldelas kanalen ingen varning.

Om en av dina videor har inaktiverade funktioner informerar vi dig via e-post. Du kan överklaga beslutet direkt från en länk i e-postmeddelandet eller genom att följa överklagandeprocessen.