Begränsade funktioner för vissa videor

Hatretorik är inte tillåtet på YouTube. Vi tar bort innehåll som sprider våld eller uppmuntrar till hat mot individer eller grupper utifrån vissa egenskaper. YouTube tillåter inte heller innehåll vars syfte är att hylla, främja eller stödja brottsliga organisationer.

Innehåll som inte bryter mot våra policyer, men balanserar på gränsen för borttagning och kan vara stötande för vissa tittare, kan få vissa funktioner inaktiverade. Det här inkluderar bland annat följande. Det här är inte en fullständig lista.

• Provocerande religiöst innehåll eller innehåll som främjar vissa människors överlägsenhet utan att tydligt uppmana till våld eller med främsta syfte att främja hat.
  • Konspirationsteorier som tillskriver vissa individer eller grupper korrupt eller ont uppsåt utifrån vissa egenskaper.
  • Videor där väldokumenterade, våldsamma händelser förnekas.

Innehållet kommer att finnas kvar på YouTube, men kommentarer, förslag på videor eller gilla-markeringar visas inte på visningssidan och placeras bakom ett varningsmeddelande. Sådana videor kan inte användas för annonser. Om funktioner har inaktiverats tilldelas kanalen ingen varning.

Om funktioner har inaktiverats i en video skickar vi ett e-postmeddelande. Du kan överklaga beslutet direkt från en länk i e-postmeddelandet eller genom att följa överklagandeprocessen.