Skicka inte aviseringar om uppladdningar

När du laddar upp en YouTube-video kan du bestämma om videon ska skicka aviseringar till dina prenumeranter. Tittarna får högst tre aviseringar om uppladdningar och livestreaming från varje kanal under en 24-timmarsperiod. Om du laddar upp fler än tre videor under en dag kan du inaktivera några av aviseringarna och på så sätt välja vilka videor som aviseras.

Inaktivera aviseringar om uppladdningar

1. Logga in på YouTube Studio.
  2. Längst upp till höger klickar du på SKAPA  och sedan Ladda upp video
  3. Välj filen du vill ladda upp och ange videoinformationen. Klicka sedan på FLER ALTERNATIV.
  4. När du kommer till avsnittet Licens och distribuering avmarkerar du rutan Publicera i prenumerationsflödet och avisera prenumeranterna.

Prenumeranterna får inga aviseringar och din uppladdning visas inte i deras prenumerationsflöden. Du ser på kortet Klockaviseringar har skickats att 0 % klockaviseringar har skickats.

Det går inte att inaktivera videoaviseringar om offentliga livestreamar. Olistade livestreamar skickar dock inte aviseringar.