Latausilmoitusten peruuttaminen

Kun lataat YouTubeen videon, voit päättää, lähetetäänkö kanavasi tilaajille ilmoitus. Katsojille näytetään enintään kolme lataus- ja livestriimausilmoitusta yhdeltä kanavalta 24 tunnin aikana. Jos lataat päivässä enemmän kuin kolme videota, voit peruuttaa joidenkin ilmoitukset ja valita siten, mistä videoista haluat lähettää ilmoituksen.

Latausilmoitusten ottaminen pois päältä

1. Kirjaudu YouTube Studioon.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta LUO  ja sitten Lataa video
  3. Valitse ladattava tiedosto ja lisää videon tiedot. Valitse sitten LISÄÄ VAIHTOEHTOJA.
  4. Mene "Käyttölupa ja jakelu" ‑kohtaan, ja poista valinta "Julkaise tilaussyötteessä ja ilmoita tilaajille" ‑ruudusta.

Tilaajat eivät saa ilmoitusta eivätkä näe lataamaasi videota Tilaukset-syötteessään. YouTuben tilastojen "Lähetetyt kelloilmoitukset" ‑kortissa lähetettyjen kelloilmoitusten määränä näkyy 0 %.

Julkisen livestriimin ilmoituksia ei voi ottaa pois päältä. Piilotetuista striimeistä ei lähetetä ilmoituksia.