Deaktiver uploadnotifikationer

Når du uploader en YouTube-video, kan du bestemme, om der skal sendes notifikationer til dine abonnenter. Seerne får maksimalt tre notifikationer om uploads og livestreams fra hver kanal i løbet af 24 timer. Hvis du uploader mere end tre videoer på en dag, kan du deaktivere nogle notifikationer for at vælge, hvilke videoer der skal sendes notifikationer om.

Deaktiver uploadnotifikationer

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I øverste højre hjørne skal du klikke på OPRET og så Upload videoer
  3. Vælg den fil, du vil uploade, og angiv oplysninger om din video. Klik derefter på VIS MERE.
  4. Når du kommer til sektionen "Licens og distribution", skal du fjerne markeringen i feltet "Udgiv i abonnementsfeedet, og underret abonnenter".

Dine abonnenter modtager ikke notifikationer, og de ser ikke din uploadede video i deres abonnementsfeed. På kortet "Sendte klokkenotifikationer" i YouTube Analytics kan du se 0 % sendte klokkenotifikationer.

Det er ikke muligt at deaktivere notifikationer om offentlige, livestreamede videoer. Der vil dog ikke blive sendt notifikationer om skjulte livestreams.