Jag kan inte titta på videon jag laddade ned

Läs om hur du laddar ned videor och följ stegen nedan för att lösa problemet.

Ett första steg som löser många vanliga problem är att stänga YouTube-appen eller webbläsarfönstret och öppna det igen. Testa sedan att starta om enheten.

Ladda ned videor igen på nya enheter

Om du nyligen har skaffat en ny enhet måste du ladda ned de videor du vill titta på igen. Videor överförs inte till andra enheter, även om du är inloggad på samma konto. Videonedladdningar är specifika för varje enhet.

Kontrollera att ditt medlemskap inte har gått ut

Kontrollera att ditt YouTube Premium-medlemskap fortfarande gäller.

Tryck på din profilbild följt av Betalmedlemskap i YouTube-appen. Välj ditt Premium-medlemskap och tryck på Hantera.

Om du nyligen förlorade åtkomst till YouTube Premium och sedan återupptog prenumerationen kan det ta några timmar innan sparade videor visas igen.

Om du behöver titta på en video direkt trycker du på Meny Three-dot menu vertical och väljer Försök ladda ned igen.

Kontrollera att du är inloggad på YouTube Premium

Se till att du är inloggad på Google-kontot som är kopplat till ditt YouTube Premium-medlemskap. Tänk på att det kan vara ett annat konto än ditt Apple-id.

• Testa att logga ut och sedan logga in igen på det konto som är kopplat till YouTube Premium.
  • Kontrollera att du ser YouTube Premium-logotypen (i stället för YouTube-logotypen). I YouTube-mobilappen eller på datorn bör du se YouTube Premium-logotypen längst upp till vänster i appen eller webbläsaren.
Använder du YouTube på en smart-tv?
  • Kontrollera att du är inloggad på tv:n på det konto som är kopplat till ditt YouTube Premium-medlemskap.
  • Om du castar till din tv måste du se till att vara inloggad både på tv:n och på datorn eller enheten du använder.
  • Om du använder Google Home behöver du kontrollera att du är inloggad på rätt konto i Google Home-appen.

Kontakta supporten och skicka produktfeedback

Om du fortfarande har problem kan du kontakta supporten. Var beredd att svara på följande frågor när du kontaktar supporten:

• Får du ett felmeddelande?
  • Var visas det och vad står det i texten (exakt)? Skicka med en skärmdump om det går.
Skicka produktfeedback till YouTube:
  • Du kan också skicka feedback om problemet. Du får inget svar, men YouTube får tillgång till din feedback.
  • Skicka produktfeedbacken genom att välja din profilbild följt av Feedback Feedback på YouTube.
  • Se till att du markerar rutan för systemloggar. Då kan vi förstå problemet bättre.

Tillbaka till Felsöka YouTube Premium-förmåner för medlemmar.