En voi katsella lataamaani videota

Lue lisää videoiden lataamisesta ja yritä ratkaista ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Lataa videoita uudelleen uusille laitteille

Jos olet äskettäin ottanut käyttöön uuden laitteen, sinun on ladattava uudelleen kaikki videot, jotka haluat katsoa. Videoita ei siirretä laitteelta toiselle, vaikka olisit kirjautunut samalle tilille. Videolataukset ovat laitekohtaisia.

Tarkista että jäsenyytesi on voimassa

Varmista, ettei YouTube Premium ‑jäsenyytesi ole päättynyt. Valitse YouTube-sovelluksessa profiilikuvasi > Maksulliset jäsenyydet ja vieritä alas Hallinnoi-kohtaan.

Jos YouTube Premiumin käyttöoikeutesi päättyi ja uusit tilauksen äskettäin, tallennetut videot tulevat jälleen saataville vasta muutaman tunnin kuluttua tilauksen uusimisesta. Jos haluat katsoa videon heti, valitse valikko Three-dot menu vertical ja sitten Yritä latausta uudelleen.

Tarkista että olet kirjautunut YouTube Premiumiin

Varmista että kirjauduit Google-tilille, johon YouTube Premium ‑jäsenyyteesi liittyy:

• Kokeile kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään YouTube Premium ‑jäsenyyteen yhdistetylle tilillesi.
  • Varmista, että näet YouTube Premium ‑logon YouTube-logon sijaan. YouTube-mobiilisovelluksessa tai tietokoneella YouTube Premium ‑logon pitäisi näkyä sovelluksen tai selaimen vasemmassa yläkulmassa.
Käytätkö YouTubea älytelevisiossa?
  • Varmista, että olet televisiossasi kirjautunut sisään Google-tilillle, joka on yhdistetty YouTube Premiumin jäsenyyteesi.
  • Jos suoratoistat televisioon, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille sekä televisiossa että tietokoneessa tai mobiililaitteessa, jota käytät suoratoistoon.
  • Jos käytät Google Homea, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille Google Home ‑sovelluksessa.

Ota yhteyttä tukeen ja lähetä tuotepalautetta

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tukeen ja mainitse seuraavat asiat:

• Näetkö virheilmoituksen?
  • Missä se näkyy ja mitä siinä sanotaan? Laita mukaan kuvakaappaus, jos se on mahdollista.
Lähetä tuotepalautetta YouTubelle:
  • Voit myös lähettää palautetta ongelmastasi. Et saa vastausta, mutta YouTube saa palautteesi.
  • Lähetä palautetta valitsemalla YouTubessa profiilikuva > Palaute Feedback.
  • Muista valita Järjestelmälokit-valintaruutu ongelman luonteen täsmentämiseksi.

Takaisin YouTube Premium ‑jäsenetujen vianetsintään