En voi katsoa lataamaani videota

Lue lisää videoiden lataamisesta ja ratkaise ongelma alla olevien ohjeiden avulla.

Ensin kannattaa aina sulkea ja sitten avata YouTube-sovellus tai selainikkuna uudelleen – moni ongelma ratkeaa sillä. Kokeile seuraavaksi käynnistää laite uudelleen.

Lataa videoita uudelleen uusille laitteille

Jos olet äskettäin ottanut käyttöön uuden laitteen, sinun on ladattava uudelleen kaikki videot, jotka haluat katsoa. Videoita ei siirretä laitteelta toiselle, vaikka olisit kirjautunut samalle tilille. Videolataukset ovat laitekohtaisia.

Tarkista että jäsenyytesi on voimassa

Varmista, ettei YouTube Premiumin jäsenyytesi ole päättynyt.

Napauta YouTube-sovelluksessa profiilikuvaasi ja sitten Maksulliset jäsenyydet ja vieritä kohtaan Hallinnoi.

• Jos YouTube Premiumin käyttöoikeutesi päättyi ja uusit tilauksen äskettäin, tallennetut videot tulevat jälleen näkyviin vasta muutaman tunnin kuluttua tilauksen uusimisesta.
  • Jos haluat katsoa videon heti, napauta Valikko Three-dot menu vertical ja valitse Yritä latausta uudelleen.
  • Jos YouTube Premiumin jäsenyytesi päättyy, menetät pääsyn ladattuihin videoihin. Jos haluat saada pääsyn latauksiin, tilaa YouTube Premium.

Tarkista että olet kirjautunut YouTube Premiumiin

Varmista että kirjauduit Google-tilille, johon YouTube Premium ‑jäsenyyteesi liittyy:

• Kokeile kirjautua ulos ja sitten takaisin sisään YouTube Premium ‑jäsenyyteen yhdistetylle tilillesi.
  • Varmista, että näet YouTube Premiumin logon YouTuben logon sijaan. YouTube-mobiilisovelluksessa tai tietokoneella YouTube Premium ‑logon pitäisi näkyä sovelluksen tai selaimen vasemmassa yläkulmassa.
Käytätkö YouTubea älytelevision kautta?
  • Varmista, että olet televisiossasi kirjautunut sisään Google-tilille, joka on yhdistetty YouTube Premiumin jäsenyyteesi.
  • Jos striimaat televisioon, varmista, että olet kirjautunut sisään sekä televisiossa että käyttämälläsi laitteella.
  • Jos käytät Google Homea, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille Google Home ‑sovelluksessa.

Ota yhteyttä tukeen ja lähetä tuotepalautetta

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tukeen ja mainitse seuraavat asiat:

• Näetkö virheilmoituksen?
  • Missä se näkyy ja mitä siinä sanotaan? Laita mukaan kuvakaappaus, jos se on mahdollista.
Lähetä tuotepalautetta YouTubelle:
  • Voit myös lähettää palautetta ongelmastasi. Et saa vastausta, mutta YouTube saa palautteesi.
  • Lähetä palautetta tuotteesta valitsemalla YouTubessa profiilikuvasi ja sitten Lähetä palautetta Feedback.
  • Muista valita Järjestelmälokit-valintaruutu, jotta saamme paremman käsityksen ongelmasta.

Takaisin kohtaan Ratkaisuja YouTube Premiumin jäsenetujen ongelmiin.