Jeg kan ikke afspille den video, jeg har downloadet

Få flere oplysninger om, hvordan du downloader videoer, og gennemgå vejledningen herunder for at få hjælp til at løse dit problem.

Download videoer igen på helt nye enheder

Hvis du har fået en ny enhed for nylig, skal du downloade de videoer igen, som du gerne vil se. Videoer overføres ikke til andre enheder, heller ikke selvom du er logget ind på den samme konto. Videoer downloades specifikt til hver enhed

Tjek, at dit medlemskab ikke er udløbet

Sørg for, at dit YouTube Premium-medlemskab ikke er udløbet. Tryk på dit profilbillede > Betalte medlemskaber i YouTube-appen, og rul ned til Administrer.

Hvis du for nylig har mistet adgangen til YouTube Premium og derefter er begyndt at abonnere igen, skal du være opmærksom på, at det tager et par timer, før gemte videoer bliver tilgængelige igen. Hvis du skal se en video med det samme, skal du trykke på Menu og vælge Prøv at downloade igen.

Tjek, at du er logget ind på YouTube Premium

Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, som er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab.

• Prøv at logge ud og ind igen på den konto, der er tilknyttet YouTube Premium.
  • Tjek, at du får vist YouTube Premium-logoet (i stedet for YouTube-logoet). I YouTube-mobilappen eller på din computer skal du kunne se YouTube Premium-logoet i øverste venstre hjørne i din app eller browser.
Bruger du YouTube på et smart-tv?
  • Sørg for, at du er logget ind på dit tv med den Google-konto, som er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab.
  • Hvis du caster til dit tv, skal du sørge for, at du er logget ind på den korrekte konto på både tv'et og den computer eller mobilenhed, du bruger til at caste med.
  • Hvis du bruger Google Home, skal du sørge for, at du er logget ind på den korrekte konto i Google Home-appen.

Kontakt support, og indsend produktfeedback

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte support. Når du kontakter support, skal du nævne følgende:

• Får du vist en fejlmeddelelse?
  • Hvor får du den vist, og hvad er den nøjagtige tekst? Vedhæft et screenshot, hvis det er muligt.
Send produktfeedback til YouTube:
  • Du kan også indsende feedback om dit problem. Du får ikke et svar, men din feedback deles med YouTube.
  • Du gør det ved at vælge dit profilbillede > Send feedback Feedback i YouTube.
  • Sørg for at markere afkrydsningsfeltet for "Systemlogfiler". Dette gør det nemmere for os at forstå dit problem.

Tilbage til Fejlfinding vedrørende YouTube Premium-medlemsfordele