Afspilning i baggrunden fungerer ikke

Afspilning i baggrunden fungerer kun i YouTube-mobilappen og kræver et YouTube Premium-medlemskab. Nogle videoer kan ikke afspilles i baggrunden eller downloades offline, selvom du har et kanalmedlemskab. Se nedenstående vejledning for at få hjælp til at løse dit problem.

Almindelige fejlfindingstrin

Genstart YouTube-appen eller din enhed

Hvis YouTube-appen eller din mobilenhed har kørt i et stykke tid, er der muligvis ikke ressourcer nok til, at afspilning i baggrunden kan fungere problemfrit. Prøv at lukke YouTube-appen eller genstarte din telefon.

Tjek, at dit medlemskab ikke er udløbet

Sørg for, at dit YouTube Premium-medlemskab ikke er udløbet. Tryk på dit profilbillede i YouTube-appen og så Betalte medlemskaber, og rul ned til Administrer.

Hvis du for nylig har mistet adgangen til YouTube Premium og derefter er begyndt at abonnere igen, skal du være opmærksom på, at det tager et par timer, før gemte videoer bliver tilgængelige igen. Hvis du har brug for at se en video med det samme, skal du trykke på '', og vælg Prøv at downloade igen.

Prøv at logge ind på YouTube Premium igen

Sørg for, at du er logget ind på den konto, som er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab.

• Prøv at logge ud og ind igen på den konto, der er tilknyttet YouTube Premium.
  • Tjek, at du får vist YouTube Premium-logoet (i stedet for YouTube-logoet) på YouTube.

Tjek, om YouTube Premium er tilgængeligt på din lokation

YouTube Premium-fordele fungerer kun i lande, hvor YouTube Premium er tilgængeligt. Tjek, at du er i et land, hvor YouTube Premium er blevet lanceret.

Tjek dine indstillinger for afspilning i baggrunden

Tjek dine indstillinger for afspilning i baggrunden i YouTube-appen for at sikre, at du ikke har deaktiveret indstillingen.

Opdater din YouTube-app

Sørg for, at du bruger den seneste version af YouTube-appen. Gå til din enheds appbutik, og tjek, om du har afventende opdateringer til YouTube-appen.

Hvis du har en ny telefon, eller hvis du for nylig har gendannet din telefon, kan den indeholde en gammel version af YouTube-appen (f.eks. betragtes versioner under 12.0 som forældede).

Tjek din telefons indstillinger for mobildata

Tjek indstillingerne på din mobilenhed for at sikre, at du har aktiveret baggrundsdata for YouTube.

Yderligere trin, du kan prøve

Verificer, at der ikke er andre apps, der afspiller lyd

Tjek alle andre åbne apps for at sikre, at ingen af dem afspiller lyd. Afspilning i baggrunden fungerer ikke, mens andre apps afspiller lyd.

Tjek hastigheden på din internetforbindelse

Videodownload kræver en hurtig internetforbindelse. Sørg for, at din enhed har forbindelse til et Wi-Fi-netværk med en hastighed på 3 Mbit/s eller hurtigere eller et mobilnetværk med et dataabonnement, der understøtter 3G-, 4G- eller LTE-hastigheder. Hvis du ikke er sikker på, hvad din aktuelle internethastighed er, kan du teste din hastighed online.

Tjek din telefons indstillinger for notifikationer

Tjek, at du ikke har blokeret alle notifikationer for YouTube-appen. Du kan bekræfte dette i enhedsindstillingerne. Hvis du har blokeret notifikationer, kan YouTube-appen muligvis ikke køre korrekt og/eller få adgang til internettet i baggrunden.

Kontakt support, og indsend produktfeedback

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte support. Når du kontakter support, skal du nævne følgende:
  • Angiv, om lyden stopper, lige når du forlader appen, eller om den afspilles i et stykke tid, hvorefter den stopper uventet.
  • Angiv eventuelle fejlmeddelelser, du får vist, når du vender tilbage til appen.
Send produktfeedback til YouTube:
  • Du kan også indsende feedback om dit problem. Du får ikke et svar, men din feedback deles med YouTube.
  • Du gør det ved at vælge dit profilbillede og så Feedback Feedback i YouTube.
  • Sørg for at markere afkrydsningsfeltet for "Systemlogs". Dette gør det nemmere for os at forstå dit problem.

Tilbage til Fejlfinding vedrørende YouTube Premium-medlemsfordele