YouTube-videoissa näkyy mainoksia

YouTube Premiumin ja YouTube Music Premiumin jäsenet voivat katsoa musiikki- ja videosisältöä ilman mainoksia ollessaan kirjautuneena maksulliselle tililleen. Tutustu seuraaviin vianetsintäohjeisiin, jos näet mainoksia YouTube-videoissa.

YouTube Music Premiumin ja YouTube Premiumin jäsenet voivat kuitenkin edelleen nähdä sisällöntuottajan podcasteihin lisäämää brändäystä tai kampanjoita. Saatat nähdä myös mainoslinkkejä, hyllyjä ja muita ominaisuuksia sisällössä ja sen ympärillä, jos sisällöntuottaja on lisännyt tai ottanut ominaisuuden käyttöön.

Ratkaisuja tavallisiin ongelmiin

Tarkista, käytätkö incognito-ikkunaa

Jos käytät selainta incognito-tilassa tai katsot videota muualla kuin YouTube-sovelluksessa, et ehkä ole kirjautunut sisään YouTubeen. Tällöin saatat nähdä mainoksia YouTube-videoissa.

Tarkista YouTube Premiumin saatavuus alueellasi

YouTube Premiumin jäsenedut ovat voimassa vain alueilla, joilla YouTube Premium on saatavilla. Tarkista YouTube Premiumin saatavuus alueellasi.

Tarkista että jäsenyytesi on voimassa

Varmista, ettei YouTube Premiumin jäsenyytesi ole päättynyt.

Napauta YouTube-sovelluksessa profiilikuvaasi ja sitten Maksulliset jäsenyydet ja vieritä kohtaan Hallinnoi.

• Jos YouTube Premiumin käyttöoikeutesi päättyi ja uusit tilauksen äskettäin, tallennetut videot tulevat jälleen näkyviin vasta muutaman tunnin kuluttua tilauksen uusimisesta.
  • Jos haluat katsoa videon heti, napauta Valikko Three-dot menu vertical ja valitse Yritä latausta uudelleen.
  • Jos YouTube Premiumin jäsenyytesi päättyy, menetät pääsyn ladattuihin videoihin. Jos haluat saada pääsyn latauksiin, tilaa YouTube Premium.

Yritä kirjautua YouTube Premiumiin uudelleen

Varmista, että olet kirjautunut tilille, johon YouTube Premium ‑jäsenyytesi liittyy. Muista, että tämä tili ei välttämättä ole sama kuin Apple-tunnuksesi.

• Kokeile kirjautua ulos ja sitten takaisin YouTube Premiumin jäsenyyteen yhdistetylle tilille.
  • Varmista, että näet YouTubessa YouTube Premium ‑logon YouTube-logon sijaan.
  • Saatat nähdä mainoksia, jos katsot YouTube-videota jollain muulla sovelluksella. Joissakin sovelluksissa YouTube-videot näkyvät selaimen kevytversiossa YouTube-sovelluksen sijaan. Jos et halua nähdä mainoksia, kirjaudu selaimen kevytversiossa YouTube Premiumin jäsenyyteen yhdistetylle tilille.
Käytätkö YouTubea älytelevision kautta?
  • Varmista, että olet televisiossasi kirjautunut sisään Google-tilille, joka on yhdistetty YouTube Premiumin jäsenyyteesi.
  • Jos striimaat televisioon, varmista, että olet kirjautunut sisään sekä televisiossa että käyttämälläsi laitteella.
  • Jos käytät Google Homea, varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille Google Home ‑sovelluksessa.

Tarkista, oletko estänyt YouTuben evästeet

Jos olet katsomassa sivustolle upotettua YouTube-videota, tarkista, ettei YouTuben evästeitä ole estetty.

Toimi seuraavasti:

1. Avaa tietokoneella Google Chrome.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta valikko  > Asetukset.
  3. Valitse valikon alaosasta Näytä lisäasetukset.
  4. Valitse Tietosuoja-osiossa Sisältöasetukset.
  5. Valitse Hallinnoi poikkeuksia.
  6. Luo poikkeus evästeelle "[*.]youtube.com."
  7. Valitse oikealta Sulje.

Lue lisää evästeiden ylläpidosta Chromessa tai muissa selaimissa, kuten Safarissa, Firefoxissa ja Operassa.

Kokeile muita vianetsintäkeinoja

Tarkista, näetkö tietokortteja

Saatat nähdä videossa tietokortin tai merkinnän, joka näyttää aivan mainokselta. Ne eivät kuitenkaan ole mainoksia, vaan kortteja, joita YouTube-sisällöntuottajat voivat lisätä videoihinsa. Lue lisää YouTuben korteista ja merkinnöistä.

Jos sinulla on YouTube Premium ‐jäsenyys, saatat edelleen nähdä kortteja ja merkintöjä. Voit laittaa kortit pois päältä näiden ohjeiden avulla.

Näin voit laittaa kortit pois päältä iPhonella tai iPadilla:

1. Napauta YouTube-sovelluksesta profiilikuvaasi .
  2. Valitse Asetukset > Yleiset.
  3. Laita Näytä tietokortit videoissa pois päältä.

Ota yhteyttä tukeen ja lähetä tuotepalautetta

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä tukeen ja mainitse seuraavat asiat:
  • näkemäsi mainoksen tyyppi, kuten videomainos ennen videon alkamista, banneri- tai tekstimainos videon alaosassa, videomainos videon keskellä tai mainos etusivulla tai selaimen sivulla
  • mainoksen näkymispaikka, kuten youtube.com, YouTube-mobiilisovellus, televisio tai pelikonsoli
  • linkki videoon
  • mainoksen arvioitu näkymisaika.
Lähetä tuotepalautetta YouTubelle:
  • Voit myös lähettää palautetta ongelmastasi. Et saa vastausta, mutta YouTube saa palautteesi.
  • Lähetä palautetta valitsemalla YouTubessa profiilikuva > Palaute Feedback.
  • Muista valita Järjestelmälokit-valintaruutu, jotta saamme paremman käsityksen ongelmasta.

Takaisin artikkeliin Ratkaisuja YouTube Premiumin jäsenetujen ongelmiin