Jeg får vist annoncer i YouTube-videoer

Hvis du bruger en inkognitobrowser eller ser en video uden for YouTube-appen, er du muligvis ikke logget ind på YouTube. Hvis du ikke er logget ind, får du muligvis vist annoncer i YouTube-videoer. Gennemgå nedenstående vejledning for at få hjælp til at løse dit problem.

Almindelige fejlfindingstrin

Tjek, om YouTube Premium er tilgængeligt i dit land

YouTube Premium-fordele fungerer kun i lande, hvor YouTube Premium er tilgængeligt. Tjek, at du er i et land, hvor YouTube Premium er blevet lanceret.

Tjek, at dit medlemskab ikke er udløbet

Sørg for, at dit YouTube Premium-medlemskab ikke er udløbet. Du kan dobbelttjekke det på youtube.com/paid_memberships.

Tjek, at du er logget ind på YouTube Premium

Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, som er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab.
  • Prøv at logge ud og ind igen på den konto, der er tilknyttet YouTube Premium.
  • Tjek, at du får vist YouTube Premium-logoet (i stedet for YouTube-logoet) på YouTube.
  • Bemærk, at du muligvis får vist annoncer, hvis du ser en YouTube-video i en anden app. Det skyldes, at nogle apps viser YouTube-videoer i en basisbrowser snarere end i YouTube-appen. For at undgå at få vist annoncer skal du logge ind på den YouTube-konto, der er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab, i basisbrowseren.
Bruger du YouTube på et smart-tv?
  • Sørg for, at du er logget ind på dit tv med den Google-konto, som er knyttet til dit YouTube Premium-medlemskab.
  • Hvis du caster til dit tv, skal du sørge for, at du er logget ind på den korrekte konto på både tv'et og den computer eller mobilenhed, du bruger til at caste med.
  • Hvis du bruger Google Home, skal du sørge for, at du er logget ind på den korrekte konto i Google Home-appen.

Tjek, om du har blokeret YouTube-cookies

Hvis du ser en YouTube-video, der er integreret på et website, skal du sikre dig, at du ikke blokerer YouTube-cookies.

Sådan gør du:

1. Åbn Google Chrome på en computer.
  2. Vælg Menu > Indstillinger øverst til højre.
  3. Vælg Vis avancerede indstillinger nederst.
  4. Vælg Indstillinger for indhold i sektionen "Privatliv".
  5. Vælg Administrer undtagelser.
  6. Opret en undtagelse for "[*.]youtube.com".
  7. Vælg Luk til højre.

Få flere oplysninger om administration af cookies i Chrome eller i andre browsere, som f.eks. Safari, Firefox og Opera.

Yderligere fejlfindingstrin

Tjek, om du får vist infokort eller annoteringer

Nogle gange vil du muligvis se et infokort eller en annotering i en video, som ser ud som en annonce. Youtubere kan inkludere disse kort i deres videoer, men de er ikke annoncer. Du kan få flere oplysninger om kort og annoteringer på YouTube. Dit YouTube Premium-medlemskab skjuler ikke kort eller annoteringer. Hvis du bruger YouTube på en computer, kan du dog muligvis deaktivere dem i dine YouTube-indstillinger (vælg dit profilbillede > Indstillinger > Afspilning).

Kontakt support, og indsend produktfeedback

Hvis du stadig har problemer, kan du kontakte support. Når du kontakter support, skal du nævne følgende:
  • Den type annonce, du så (videoannonce, før din video startede, banner-/tekstannonce i bunden af videoen, videoannonce midt i en video, annonce på startsiden eller browsersiden).
  • Hvor du så annoncen (youtube.com, YouTube-mobilappen eller på et tv- eller en spillekonsol).
  • Inkluder et link til videoen.
  • Fortæl os, omtrent hvornår du så annoncen.
Send produktfeedback til YouTube:
  • Du kan også indsende feedback om dit problem. Du får ikke et svar, men din feedback deles med YouTube.
  • Du gør det ved at vælge dit profilbillede > Feedback Feedback i YouTube.
  • Sørg for at markere afkrydsningsfeltet for "Systemlogfiler". Dette gør det nemmere for os at forstå dit problem.

Tilbage til Fejlfinding vedrørende YouTube Premium-medlemsfordele