Felsöka YouTube Premium-förmåner för medlemmar

Om du är medlem i YouTube Premium och har problem med medlemsförmånerna kan du ta en titt på de här vanliga problemen och felsökningsstegen. Här finner du information om hur du löser problem med att ladda ned videor, varför du kanske ser annonser, vad du ska göra om du får ett felmeddelande (t.ex. Uppspelningen har pausats) och mycket annat.

Tips och knep:
  • Om du upplever några av problemen nedan kan du överväga att skicka produktfeedback till YouTube: Välj ditt profilfoto > Feedback  på YouTube. Du kan även kontakta support om du behöver hjälp.
  • YouTube Premium-medlemmar som registrerade sig på en iOS-enhet: För att få tillgång till dina YouTube Premium-förmåner ska du se till att du är inloggad på samma konto på YouTube som du använde när du köpte ditt medlemskap i iTunes.

Välj ditt problem för att få hjälp