Feilsøk abonnementsfordeler for YouTube Premium

Hvis du er YouTube Premium-abonnent og har problemer med abonnementsfordelene dine, kan du se nærmere på de vanlige problemene og feilsøkingstrinnene nedenfor. Du finner informasjon om hvordan du løser problemer med videonedlastinger, hvorfor du eventuelt ser annonser, hva du bør gjøre hvis du får en feilmelding (for eksempel «Avspillingen er satt på pause»), med mer.

Tips og triks
  • Hvis du opplever noen av problemene nedenfor, kan du sende inn en tilbakemelding om produktet til YouTube slik: Velg profilbildet ditt > Tilbakemelding på YouTube. Du kan også kontakte brukerstøtten for å få hjelp.
  • Gjelder YouTube Premium-abonnenter som har registrert seg på en iOS-enhet: For å få tilgang til YouTube Premium-fordelene dine må du sørge for å være pålogget med den samme kontoen på YouTube som du brukte til å kjøpe abonnementet i iTunes.

Velg det aktuelle problemet for å få hjelp