Problemen met YouTube Premium-lidmaatschapsvoordelen oplossen

Als je als YouTube Premium-lid problemen ondervindt met je lidmaatschapsvoordelen, bekijk je deze veelvoorkomende problemen en de stappen om die op te lossen. Je kunt lezen hoe je problemen met videodownloads oplost, waarom je advertenties ziet, wat je moet doen als er een fout optreedt (zoals 'Afspelen gepauzeerd') en meer.

Tips en trucs:
  • Als je een van de onderstaande problemen ondervindt, kun je feedback over het product naar YouTube sturen. Selecteer op YouTube je profielfoto > Feedback . Voor hulp kun je ook contact opnemen met support.
  • YouTube Premium-leden die zich hebben aangemeld op een iOS-apparaat: als je je YouTube Premium-voordelen wilt gebruiken, moet je bij YouTube ingelogd zijn op het account waarmee je het lidmaatschap hebt gekocht op iTunes.

Kies je probleem en krijg hulp