Solucionar problemes relacionats amb les notificacions dels subscriptors

Per complir la Llei de protecció de la privadesa infantil a Internet dels EUA (COPPA) i altres lleis, s'han desactivat les notificacions al contingut definit com a creat per a nens. Obtén més informació sobre com pots definir el teu públic i per què és important fer-ho de manera precisa.

Resoldre problemes relacionats amb les notificacions

1. Demana als espectadors que comprovin la configuració. La configuració de notificacions dels espectadors causa gairebé tots els problemes relacionats amb les notificacions. Si no reben cap notificació, demana als espectadors que utilitzin l'eina de resolució de problemes relacionats amb les notificacions.
  2. Notifica als subscriptors quan pengis vídeos. Quan pengis un vídeo, marca la casella que hi ha al costat de l'opció "Publica el vídeo al feed de subscripcions i envia una notificació als subscriptors" a la pestanya "Configuració avançada".
  3. Comprova la freqüència de les publicacions en les 24 darreres hores. Els espectadors poden rebre un màxim de 3 notificacions de vídeos nous per canal cada 24 hores. Obtén més informació sobre els límits de les notificacions més avall.
  4. Evita publicar vídeos de manera massiva. Si publiques més de 3 vídeos en un període de temps curt, és possible que deixem d'enviar notificacions temporalment durant 24 hores. Publicar vídeos de manera massiva pot atabalar els subscriptors i saturar els nostres sistemes de notificació. També deixarem d'enviar notificacions temporalment fins i tot si les desactives per a tots els vídeos excepte un. Si penges diversos vídeos alhora, prova de penjar-los com a privats primer. Després, podràs publicar-los en moments diferents.
  5. Mantén els vídeos com a públics després de publicar-los. Normalment es tarda entre 10 i 20 minuts a enviar totes les notificacions. Si immediatament després de publicar un vídeo en canvies la configuració de privadesa a "Privat", deixarem d'enviar notificacions.
  6. Comprova si el teu nombre de subscriptors ha canviat dràsticament abans de publicar un vídeo. En aquests casos, enviarem notificacions a tots els subscriptors aptes, però pot semblar que s'hagin enviat a menys del 100% dels subscriptors a causa dels retards en els informes.
  7. Consulta els problemes coneguts. En casos excepcionals, és possible que hi hagi problemes en l'enviament de notificacions. Per saber si és el cas, consulta la secció Problemes coneguts del Centre d'ajuda o el compte de Twitter TeamYouTube.
  8. Envia suggeriments. Si has comprovat tots els punts anteriors i els subscriptors continuen sense rebre les notificacions, envia'ns suggeriments.

Notification - Backstage at YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Preguntes més freqüents

Amb quina freqüència puc enviar notificacions als subscriptors?

• Els espectadors poden rebre un màxim de 3 notificacions per canal cada 24 hores. Aquestes notificacions inclouen les pujades de vídeos, les reproduccions en directe i les estrenes.
  • Només pots enviar 1 notificació d'una publicació de la comunitat cada 3 dies.

Per què hi ha límits de notificacions per als vídeos nous?

Les notificacions ajuden els espectadors a conèixer els seus creadors preferits. Si un espectador en rep massa, és probable que desactivi totes les notificacions, cosa que afecta tots els creadors. Limitar les notificacions per als vídeos nous a 3 per canal en un període de 24 hores afavoreix que els espectadors es mantinguin actius a YouTube a llarg termini.

Per què alguns subscriptors reben notificacions hores després que hagi publicat un vídeo?

Les notificacions personalitzades s'envien en el moment òptim per a cada subscriptor concret. Aquesta opció de configuració pot significar que alguns subscriptors que tenen les notificacions definides com a personalitzades rebin notificacions hores després que hagis publicat un vídeo. Definim l'hora d'entrega segons quan creiem que és més probable que el subscriptor miri el teu vídeo després de veure la notificació.
Normalment els subscriptors que decideixen rebre totes les notificacions les reben uns quants minuts després que hagis publicat un vídeo nou.

Què vol dir que una notificació és "personalitzada"?

El significat de notificació "personalitzada" varia segons la persona. Aquestes notificacions es personalitzen per a cada espectador segons el seu historial de visualitzacions, quan mira vídeos d'un canal, la popularitat de determinats vídeos i quan obre notificacions.

Per què té YouTube una configuració "personalitzada"? Per què no envia totes les notificacions?

La majoria dels espectadors no volen rebre totes les notificacions. Si els subscriptors se senten atabalats per la quantitat de notificacions que reben, és possible que les desactivin totes.
Les notificacions personalitzades ajuden a evitar que els usuaris desactivin totes les notificacions del teu canal o de tots els canals, i permeten que hi mantinguin l'interès a llarg termini.
Els subscriptors "personalitzats" no deixen de ser valuosos per al teu canal, ja que veuran tots els vídeos que pengis al feed de subscripcions. Aquesta opció de configuració distingeix els teus vídeos dels milions que hi ha a YouTube.

Com funcionen les notificacions de les reproduccions en directe?

De manera semblant a les pujades de vídeo, les notificacions de les reproduccions en directe s’envien als subscriptors que compleixen els dos requisits següents:
  1. Han activat l'opció "Totes les notificacions" per al teu canal.
  2. Han activat les notificacions de YouTube al seu compte i al seu dispositiu.

Si utilitzes un codificador, les notificacions s’envien a aquests subscriptors un cop la reproducció en directe es fa pública i detectem que estàs emetent en directe. Per exemple, si la reproducció en directe és pública però no hem rebut cap ingesta del teu codificador que ens indiqui que estàs emetent en directe, no enviarem les notificacions.

Obtén més informació sobre la reproducció en directe a YouTube.

Per què els espectadors tenen diverses opcions de configuració de notificacions?

Les notificacions ajuden els espectadors a conèixer els seus creadors preferits. Volem donar-los l'opció de personalitzar les que reben per a cada canal o per a tot el compte.
Algunes opcions de configuració de notificacions estan fora del control de YouTube. Per exemple, la configuració del dispositiu d'un subscriptor pot substituir la de YouTube i impedir que les notificacions arribin als subscriptors.
Quina configuració pot afectar les notificacions?
Els canvis de configuració següents no es reflecteixen a les pàgines de canals concretes.

A l'aplicació o al lloc web de YouTube:

• Configuració de notificacions del compte a l'ordinador: en un ordinador, els espectadors poden controlar si volen rebre notificacions de YouTube per correu electrònic o a l'ordinador anant a Configuració i després Notificacions. També poden decidir si volen rebre les notificacions de canals concrets per mitjà de correus electrònic amb novetats o de notificacions, o bé de les dues maneres o de cap de les dues.
  • Configuració de notificacions del compte en dispositius mòbils: en un dispositiu mòbil, els espectadors poden activar o desactivar les notificacions de subscripcions anant a Configuració i després Notificacions.
  • Gestor de subscripcions a l'ordinador: els subscriptors poden desactivar les notificacions de canals concrets al gestor de subscripcions en un ordinador.
  • Configuració del canal en dispositius mòbils: en un dispositiu mòbil, els espectadors poden anar a Configuració i després Notificacions i després Configuració del canal i utilitzar aquesta pàgina per desactivar les notificacions de canals concrets.

Al dispositiu:

• Configuració de notificacions del dispositiu: en un dispositiu mòbil, els espectadors poden desactivar les notificacions de YouTube a la configuració del dispositiu. Aquesta configuració substitueix la de l'aplicació i la del compte de YouTube.
  • Configuració de notificacions de Chrome: en un ordinador, els usuaris de Chrome poden desactivar les notificacions de Chrome a la configuració del navegador. Aquesta configuració substitueix la de YouTube pel que fa a les notificacions de Chrome.
Per obtenir informació general sobre aquesta configuració, mira aquest vídeo de TeamYouTube.

Per què es desactiven les notificacions per al contingut "creat per a nens"?

Per complir la Llei de protecció de la privadesa infantil a Internet dels EUA (COPPA) i altres lleis, limitem la recollida de dades al contingut designat com a creat per a nens. És possible que algunes funcions estiguin restringides o desactivades per a aquest contingut, com ara les notificacions, i els teus subscriptors deixaran de rebre'n del teu canal. Pots obtenir més informació sobre com pots definir el públic del teu canal o vídeo aquí.