Het donkere thema van YouTube gebruiken

Bij het donkere thema is het licht van je scherm minder fel en gebruik je YouTube met een donkere achtergrond.

Watch YouTube in Dark theme to activate Ambient mode ft. Raymond Strazdas 🕶️ 🎨

Abonneer je op het YouTube Viewers-kanaal voor het laatste nieuws, updates en tips.

Opmerking:

Als je YouTube in de sfeermodus wilt bekijken, moet je eerst het donkere thema aanzetten voor je apparaat.

1. Klik op je profielfoto .
  2. Klik op Weergave .
  3. Selecteer Donker thema om deze instelling te gebruiken.
    OF
    Kies Licht thema of Apparaatthema gebruiken.