Se YouTube i Mørkt tema

Mørkt tema giver dig mulighed for at mindske din skærms genskin og opleve YouTube med en mørk baggrund.

Watch YouTube in Dark theme to activate Ambient mode ft. Raymond Strazdas 🕶️ 🎨

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Bemærk!

Hvis du vil se YouTube i omsluttende tilstand, skal du først aktivere Mørkt tema på din enhed.

1. Klik på dit profilbillede .
  2. Klik på Udseende .
  3. Vælg "Mørkt tema" for at bruge indstillingen Mørkt tema.
    ELLER
    Aktivér Lyst tema eller Brug enhedens tema.