YouTube-videoiden offline-käytön usein kysytyt kysymykset

Youtube-mobiilisovelluksella voi tietyissä maissa ladata valittuja videoita offline-tilaan, jolloin niitä voi toistaa silloin, kun internetyhteys on heikko tai sitä ei ole lainkaan. Lue lisää videoiden lataamisesta offline-katselua varten.

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet ovat saatavilla alla luetelluissa maissa. Jos YouTube Premium on saatavilla maassasi ja liityt YouTube Premium ‑jäseneksi, voit ladata videoita mobiililaitteellesi. Jos olet jo YouTube Premium ‑jäsen, tutustu tarkemmin latausasetusten määrittämiseen.

Missä maissa videolataus on käytössä?

Videoita voi katsella offline-tilassa mobiililaitteilla tietyissä maissa.

Huom. YouTube ei välttämättä ole vielä saatavilla eikä toimi seuraavilla alueilla. Pyrimme jatkossa tuomaan YouTuben saataville entistä useammille alueille ja kielille.

Miten voin ladata ääni-, musiikki- tai mp3-tiedostoja laitteelleni YouTube-sovelluksella?

Jos musiikkivideotiedosto on saatavilla, voit ladata sen noudattamalla videoiden lataamisen ohjeita.

Ääni-, musiikki- tai mp3-tiedostoja ei voi ladata YouTube-sovelluksella.

Miten voin ladata YouTube-videoita tietokoneelleni?

Voit ladata koneellesi videoita, jotka olet itse ladannut YouTubeen.

Jos et itse ole ladannut videota YouTubeen, et voi tallentaa sitä tietokoneelle. YouTube-sovelluksella videoita voi ladata vain mobiililaitteelle.

Miksi ladatut YouTube-videot eivät näy galleriassani?

Laitteelle ladatut videot suojataan salauksella, ja niitä voi tarkastella vain YouTube-sovelluksella.

Miten voin jakaa videoita YouTubessa?

1. Napauta videon alta Jaa .
    1. Varmista, että Jaa käyttäjänä <oma nimesi> ‑vaihtoehdon viereinen ruutu on valittuna.

2. Lisää halutessasi videota koskeva viesti.

3. Valitse vastaanottajat YouTuben yhteystiedoista tai ehdotetuista yhteystiedoista.

2. Napauta lähetyspainiketta .

Ladataanko videoita automaattisesti?

Videoita voidaan ladata automaattisesti, jos olet ladannut kokonaisen soittolistan. Jos lataat videoita yksitellen, sinun ei pitäisi nähdä automaattisesti ladattua sisältöä.

Videoiden lataukseen vaikuttaa myös se, milloin olet viimeksi käyttänyt soittolistaa. Jos olet katsonut soittolistan videoita 30 päivän sisällä ja listaan lisätään uusi video, se latautuu automaattisesti laitteelle. Uusia videoita voidaan ladata automaattisesti myös, jos olet ladannut soittolistan 30 päivän sisällä.