Usein kysyttyä YouTube-videoiden offline-käytöstä

Joillakin alueilla YouTube-mobiilisovelluksesta voi ladata tiettyjä videoita offline-tilaan. Katso lisätietoja videoiden lataamisesta offline-katselua varten.

Tässä artikkelissa kuvatut ominaisuudet ovat saatavilla alla luetelluissa maissa. Jos YouTube Premium on saatavilla maassasi ja liityt YouTube Premiumin jäseneksi, voit ladata videoita mobiililaitteellesi. Jos olet YouTube Premiumin jäsen, voit katsoa lisätietoja latausasetusten muokkaamisesta.

Missä maissa videolataus on käytössä?

Videoita voi katsella offline-tilassa mobiililaitteilla tietyillä maantieteellisillä alueilla.

YouTube ei välttämättä ole saatavilla eikä toimi seuraavilla alueilla. Pyrimme jatkossa tuomaan YouTuben saataville entistä useammille alueille ja kielille.

Miten voin ladata ääni-, musiikki- tai MP3-tiedostoja laitteelleni YouTube-sovelluksella?

Jos musiikkivideotiedosto on saatavilla, voit ladata sen seuraamalla videoiden lataamisen ohjeita.

Ääni-, musiikki- tai MP3-tiedostoja ei voi ladata YouTube-sovelluksella.

Miten voin ladata YouTube-videoita tietokoneelleni?

Voit ladata koneellesi videoita, jotka olet itse ladannut YouTubeen.

Jos et itse ole ladannut videota YouTubeen, et voi tallentaa sitä tietokoneelle. YouTube-sovelluksella videoita voi ladata vain mobiililaitteelle.

Miksi ladatut YouTube-videot eivät ole galleriassani?

Laitteelle ladatut videot suojataan salauksella, ja niitä voi katsella vain YouTube-sovelluksella.

Miten voin jakaa videoita YouTubessa?

1. Napauta videon alta Jaa .
    1. Varmista, että Jaa käyttäjänä <oma nimesi> ‑vaihtoehdon viereinen ruutu on valittuna.

2. Lisää halutessasi videota koskeva viesti.

3. Valitse ystävät YouTuben yhteystiedoista tai ehdotetuista yhteystiedoista.

2. Napauta lähetyspainiketta .

Ladataanko videoita automaattisesti?

Jos olet ladannut kokonaisen soittolistan, videoita voidaan ladata automaattisesti. Jos lataat videoita yksitellen, sinun ei pitäisi nähdä automaattisesti ladattua sisältöä.

Videoiden lataukseen vaikuttaa myös se, milloin olet viimeksi käyttänyt soittolistaa. Jos olet katsonut soittolistan videoita 30 päivän sisällä ja listaan lisätään uusi video, se latautuu automaattisesti laitteelle. Jos olet ladannut soittolistan 30 päivän sisällä, video voi myös latautua automaattisesti.