Last ned YouTube-videoer til SD-kort

Du kan laste ned YouTube-videoer med Last ned-knappen  til et SD-kort eller til telefonens interne minne hvis du

How to download videos to an SD card | Restrictions apply

Last ned videoer til et SD-kort på telefonen

Hvis telefonen din ikke har noe SD-kort fra før av, setter du i et, slik at du kan lagre nedlastede videoer på det.

Lagre på SD-kortet som standard

1. Velg profilbildet ditt  øverst på siden.
  2. Trykk på Innstillinger  .
  3. Trykk på Bakgrunn og nedlastinger.
  4. Slå på Bruk SD-kort (lagre videoer på SD-kortet).

Hvis du ikke slår på SD-kortbruk, lagres videoene på internminnet på telefonen.

Du må sørge for at det er nok ledig plass på SD-kortet til å lagre videoen.

Last ned videoer til et SD-kort

1. Gå til videoen du vil lagre på SD-kortet.
  2. Trykk på Last ned  under videoen, eller trykk på Mer  og så Last ned. Last ned-knappen  blir blå når videoen er lastet ned.

Hvis enheten mister tilkoblingen mens en video eller spilleliste lastes ned, fortsetter nedlastingen automatisk når du kobler til internett igjen.

Vanlige spørsmål om SD-kort

Hvordan overfører jeg nedlastede videoer fra internminnet på telefonen til SD-kortet mitt?

Det er ikke mulig å flytte videoer direkte fra ett sted til et annet. Slik flytter du en nedlastet video fra internminnet på telefonen til SD-kortet:

1. Slett videoen fra internminnet.
  2. Endre lagringsplasseringen for videoer til SD-kortet.
  3. Last ned videoen på nytt.

Hvordan overfører jeg nedlastede videoer fra SD-kortet til internminnet på telefonen?

Det er ikke mulig å flytte videoer direkte fra ett sted til et annet. Slik flytter du en nedlastet video fra SD-kortet til internminnet på telefonen:
  1. Slett videoen fra SD-kortet.
  2. Endre lagringsstedet for nedlastede videoer til internminnet på telefonen.
  3. Last ned videoen på nytt.