YouTube-videoiden lataaminen SD-kortille

Voit ladata YouTube-videoita latauspainikkeella Offline disabled SD-kortille tai puhelimen sisäiseen muistiin, jos täytät jonkin seuraavista ehdoista:

How to download videos to an SD card | Restrictions apply

Videoiden lataaminen puhelimen SD-kortille

Ota käyttöön SD-kortti, jos puhelimessasi ei vielä ole sellaista, jotta voit tallentaa kortille lataamiasi videoita.

Tallentaminen SD-kortille oletusarvoisesti

1. Valitse näytön yläreunasta profiilikuvasi .
  2. Napauta Asetukset .
  3. Valitse Taustakäyttö ja lataukset.
  4. Laita asetus Käytä SD-korttia (Tallenna videot SD-kortille) päälle.

Jos et laita Käytä SD-korttia ‑asetusta päälle, videot tallennetaan puhelimen sisäiseen muistiin.

Varmista, että SD-kortilla on riittävästi tilaa videoiden tallentamiseen.

Videoiden lataaminen SD-kortille

1. Siirry SD-kortille tallennettavaan videoon.
  2. Napauta videon alta Lataa Offline disabled.

Jos laitteen yhteys katkeaa, kun olet lataamassa videota tai soittolistaa, latausta jatketaan automaattisesti, kun internetyhteys palaa.

SD-korteista usein kysyttyä

Miten voin siirtää videon puhelimen sisäisestä muistista SD-kortille?

Videoita ei voi siirtää suoraan paikasta toiseen. Näin voit siirtää ladatun videon puhelimen muistista SD-kortille:

1. Poista video sisäisestä muistista.
  2. Muuta videoiden tallennuspaikaksi SD-kortti.
  3. Lataa video uudelleen.

Miten voin siirtää videon SD-kortilta puhelimen sisäiseen muistiin?

Videoita ei voi siirtää suoraan paikasta toiseen. Näin voit siirtää ladatun videon SD-kortilta puhelimen muistiin.
  1. Poista video SD-kortilta.
  2. Vaihda tallennussijainniksi puhelimen sisäinen muisti.
  3. Lataa video uudelleen.