YouTube-videoiden lataaminen SD-kortille

Voit ladata YouTube-videoita latauspainikkeella  SD-kortille tai puhelimen sisäiseen muistiin, jos täytät jonkin seuraavista ehdoista:

Videoiden lataaminen puhelimen SD-kortille

Jos puhelimessasi ei ole SD-korttia, aseta sellainen puhelimeesi, jotta voit tallentaa lataamiasi videoita sille. Noudata sen jälkeen alla olevia ohjeita.

Tallentaminen SD-kortille oletusarvoisesti

1. Valitse näytön yläreunasta profiilikuvasi .
  2. Valitse Asetukset  .
  3. Valitse Taustakäyttö ja lataukset.
  4. Laita asetus Käytä SD-korttia (Tallenna videot SD-kortille) päälle.

Jos et laita Käytä SD-korttia ‑asetusta päälle, videot tallennetaan puhelimen sisäiseen muistiin.

Varmista, että SD-kortilla on riittävästi tilaa videoiden tallentamiseen.

Videoiden lataaminen SD-kortille

1. Siirry SD-kortille tallennettavaan videoon.
  2. Valitse videon alta Lataa  tai valitse Lisää  ja sitten Lataa.Kun video on ladattu, videon alla näkyy sininen Ladattu-kuvake .

Jos laitteen yhteys katkeaa, kun olet lataamassa videota tai soittolistaa, latausta jatketaan automaattisesti, kun internetyhteys palaa.

SD-kortteihin liittyvät usein kysytyt kysymykset

Miten videoita siirretään puhelimen sisäisestä muistista SD-kortille?

Videoita ei voi siirtää suoraan paikasta toiseen. Voit siirtää puhelimen sisäiseen muistiin ladatun videon SD-kortille noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Poista video puhelimen sisäisestä muistista.
  2. Muuta videoiden tallennuspaikaksi SD-kortti.
  3. Lataa video uudelleen.

Miten videoita siirretään SD-kortilta puhelimen sisäiseen muistiin?

Videoita ei voi siirtää suoraan paikasta toiseen. Voit siirtää SD-kortille ladatun videon puhelimen sisäiseen muistiin noudattamalla alla olevia ohjeita.
  1. Poista video puhelimen sisäisestä muistista.
  2. Vaihda tallennussijainniksi puhelimen sisäinen muisti.
  3. Lataa video uudelleen.