YouTube-videoiden lataaminen SD-kortille

Voit ladata YouTube-videoita latauspainikkeella  SD-kortille tai puhelimen sisäiseen muistiin, jos täytät jonkin seuraavista ehdoista:

Videoiden lataaminen puhelimen SD-kortille

Varmista, että puhelimessasi on SD-kortti, jolle videot tallennetaan. Noudata sen jälkeen alla olevia ohjeita.

Tallentaminen SD-kortille oletusarvoisesti

1. Avaa näytön yläreunasta valikko .
  2. Valitse Asetukset.

3. Valitse Lataukset.

4. Ota asetus Käytä SD-korttia (Tallenna videot SD-kortille) käyttöön.

Jos et ota Käytä SD-korttia ‑asetusta käyttöön, videot tallennetaan puhelimen sisäiseen muistiin.

Varmista, että SD-kortilla on riittävästi tilaa videoiden tallentamiseen.

Videoiden lataaminen SD-kortille

1. Siirry SD-kortille tallennettavaan videoon.

2. Napauta videon alta latauspainiketta  tai valitse videon valikosta  Lataa. Kun video on ladattu, latauspainike  näkyy sinisenä.

Jos laitteen yhteys katkeaa, kun olet lataamassa videota tai soittolistaa, lataamista jatketaan automaattisesti, kun mobiili- tai Wi-Fi-yhteys muodostetaan uudelleen.

SD-kortteihin liittyvät usein kysytyt kysymykset

Miten videoita siirretään puhelimen sisäisestä muistista SD-kortille?

Videoita ei voi siirtää suoraan paikasta toiseen. Voit siirtää puhelimen sisäiseen muistiin ladatun videon SD-kortille noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Poista video sisäisestä tallennustilasta.

2. Muuta videoiden tallennuspaikaksi SD-kortti.

3. Lataa video uudelleen.

Miten videoita siirretään SD-kortilta puhelimen sisäiseen muistiin?

Videoita ei voi siirtää suoraan paikasta toiseen. Voit siirtää SD-kortille ladatun videon puhelimen sisäiseen muistiin noudattamalla alla olevia ohjeita.
  1. Poista video SD-kortilta.

2. Muuta videoiden tallennuspaikaksi puhelimen sisäinen muisti.

3. Lataa video uudelleen.