YouTuben Flash-sovellus televisioille ei ole enää saatavilla

Vanhemmissa TV-malleissa käytettävä YouTuben Flash-sovellus on poistunut käytöstä 26.6.2017. Jos televisiosi on vuodelta 2012 tai vanhempi, siinä on luultavasti kyseinen vanha YouTube-sovellus, joka näyttää tältä.

Vuonna 2012 YouTube ja sen laitekumppanit alkoivat käyttää televisioissa YouTuben HTML5-sovellusta, jossa on paljon uusia ominaisuuksia ja muita parannuksia Flash-versioon verrattuna. Olemme päättäneet lopettaa vanhan version tuen, sillä julkaisemme jatkuvasti uusia ominaisuuksia nykyiseen YouTuben TV-sovellukseen (aihevälilehdet, parannettu haku, katso seuraavaksi ‑toiminto, suositukset, paremmat ohjausvaihtoehdot jne.), eivätkä Flash-sovelluksen käyttäjät pääse hyödyntämään niitä.

YouTuben katsominen tämän jälkeen

Jos vanhan sovelluksen lopettaminen vaikuttaa televisioosi, voit jatkaa YouTuben katsomista seuraavilla tavoilla.

Jatka vanhan television käyttöä

Liitä striimauslaite televisiosi HDMI-tuloon, niin voit edelleen katsoa YouTubea vanhasta televisiostasi. Edullisia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Chromecast ja Android TV.

Hanki uusi älytelevisio tai pelikonsoli

• Useimmissa vuonna 2013 ja sen jälkeen valmistetuissa älytelevisioissa on uusin YouTuben TV-sovellus.
  • YouTube-sovelluksen voi asentaa myös PlayStation 3-, PlayStation 4-, Xbox 360-, Xbox One- ja Wii U ‑pelikonsoleihin.

Katso luettelo laitteista, joilla voi käyttää YouTubea.