YouTube Flash-appen til tv er ikke længere tilgængelig

YouTube Flash-appen på ældre tv-modeller vil ikke længere være tilgængelig fra den 26. juni 2017. Hvis din tv-model er fra 2012 eller tidligere, har du sandsynligvis denne ældre version af YouTube-appen, som ser sådan ud.

I 2012 begyndte YouTube og vores enhedspartnere at distribuere en HTML5-version af YouTube-appen til tv. Denne app har mange nye funktioner og andre forbedringer, som ikke er tilgængelige i den ældre Flash-app. Vi har vurderet, at det nu er det rette tidspunkt til at udfase denne app, fordi vi løbende udruller nye funktioner til den aktuelle app YouTube på tv (emnefaner, forbedret søgning, Afspil som næste, bedre afspilningskontrol osv.), og de ældre enheder, der bruger Flash-appen, kan ikke få dem.

Sådan fortsætter du med at se YouTube

Hvis din enhed påvirkes af denne lancering, kan du fortsat se YouTube på følgende måder:

Fortsæt med at bruge dit eksisterende tv

Du kan slutte en streamingenhed/-boks til dit tv's HDMI-indgang for fortsat at se YouTube på tv ved hjælp af din eksisterende tv-skærm. Chromecast og Android TV er et par budgetvenlige muligheder, du kan bruge til dette.

Opgrader til et nyere smart-tv eller en nyere spillekonsol

• De fleste smart-tv'er fra 2013 og senere har den nyeste version af YouTube-appen til tv.
  • YouTube kan også installeres på PlayStation 3 og 4, Xbox 360, Xbox One og Wii U.

Se en liste over enheder, du kan bruge til at få adgang til YouTube.