Introduktion till Aspera

De här funktionerna är endast tillgängliga för partners som hanterar sitt upphovsrättsskyddade innehåll i YouTubes innehållshanterare.

Aspera är en programvara för snabb filöverföring från IBM. Du kan ladda ner datorprogrammet utan kostnad från fliken Konton för innehållsleverantör under Innehållsleverans. Kontakta din YouTube-partnerrepresentant för att skapa ett konto för innehållsleverantörer innan du använder den här programvaran.